Nouă persoane reţinute în dosarul fraudei cu tutun mărunţit. Poliţia a descins la 18 adrese

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Poliţia a reţinut mai multe persoane FOTO Adevărul
Poliţia a reţinut mai multe persoane FOTO Adevărul

Poliţiştii din Călăraşi au reţinut 9 persoane şi au ridicat 160 de kilograme de tutun mărunţit, în urma a 18 percheziţii efectuate ieri, cu sprijinul Direcţiei Operaţiuni Speciale a Poliţiei Române, în judeţul Călăraşi şi în municipiul Bucureşti.

La data de 22 ianuarie, poliţiştii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Călăraşi, cu suportul Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române, au efectuat 18  percheziţii domiciliare, în judeţul Călăraşi şi în municipiul Bucureşti.

Acţiunea s-a desfăşurat în cadrul unui dosar penal aflat în instrumentarea Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice Călăraşi, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Tribunalul Călăraşi, în care se efectuează cercetări pentru săvârşirea infracţiunii de deţinere de produse accizabile în afara antrepozitului fiscal autorizat.

În urma percheziţiilor, poliţiştii au ridicat 160 de kilograme tutun mărunţit dintre care 40 de kilograme ambalate în colete poştale destinate clienţilor. De asemenea, în urma administrării probatoriului, poliţiştii au dispus continuarea urmăririi penale faţă de 18 persoane dintre care 9 persoane, cu vârste cuprinse între 24 şi 42 de ani, au fost reţinute, pentru 24 de ore, urmând a fi prezentate magistraţilor, în cursul zilei de astăzi, cu propunere de arestare preventivă.

Vă recomandăm şi:

19 descinderi la membrii unei grupări specializate în furturi şi fapte de corupţie

Descinderi. Tone de îngrăşăminte chimice şi produse petroliere, confiscate de poliţiştii de la Transporturi

Ce au găsit poliţiştii la cele 54 de percheziţii. Instalaţie artizanală pentru contrafacerea alcoolului şi maşini de lux folosite la comiterea infracţiunilor

Descinderi la 54 de adrese. Poliţia, pe urmele unei reţele de evazionişti

Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite