19 descinderi la membrii unei grupări specializate în furturi şi fapte de corupţie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Poliţia pune în aplicare 18 mandate de aducere FOTO Adevărul
Poliţia pune în aplicare 18 mandate de aducere FOTO Adevărul

Poliţiştii, secondaţi de mascaţi, au descins, marţi dimineaţă, 12 iulie, la 19 adrese pentru efectuarea de percheziţii într-un dosar penal ce are ca obiect săvârşirea de furturi dintr-o societate comercială, profilată pe creşterea şi îngrăşarea animalelor.

La data de 12 iulie, oamenii legii au descins la locuinţe din localităţile Modelu, Unirea şi Călăraşi, la persoane bănuite de săvârşirea infracţiunilor de constituire de grup infracţional organizat, furt calificat, complicitate la furt calificat, dare şi luare de mită. Percheziţiile se desfăşoară într-un dosar penal al Parchetului de pe lângă Tribunalul Călăraşi în care poliţiştii au fost delegaţi să desfăşoare activităţile dispuse.  Anchetatorii spun că vor fi puse în aplicare 18 mandate de aducere.

Conform IPJ Călăraşi, în urma anchei a reieşit că, în perioada februarie - mai 2016,  suspecţii, cu complicitatea unor agenţi de pază, ar fi săvârşit mai multe infracţiuni de furt dintr-o societate comercială, care are ca profil creşterea şi îngrăşarea animalelor. Prejudiciul se ridică la aproximativ 20 de tone de furaje concentrate sustrase.
 

Vă recomandăm şi:

Descinderi. Tone de îngrăşăminte chimice şi produse petroliere, confiscate de poliţiştii de la Transporturi

Ce au găsit poliţiştii la cele 54 de percheziţii. Instalaţie artizanală pentru contrafacerea alcoolului şi maşini de lux folosite la comiterea infracţiunilor

Descinderi la 54 de adrese. Poliţia, pe urmele unei reţele de evazionişti

Descinderi cu mascaţi. Percheziţii la evazionişti cu materiale reciclabile de 2,2 milioane de euro

Descinderi la cei mai periculoşi hoţi din judeţul Călăraşi, la Sohatu. 29 de percheziţii la suspecţi de jafuri şi tâlhării

Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite