Ninsori în Bărăgan. Se circulă pe toate drumurile naţionale, gheaţă şi viscol pe A2

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ninsoarea viscolită nu a închis, deocamdată, niciun drum în judeţul Călăraşi. Se circulă în condiţii de iarnă, iar poliţiştii atrag atenţia şoferilor să fie cu ochii în patru pe Autostrada Soarelui şi cu viteză redusă din cauza utilajelor de deszăpezire.

Pe autostrada A2 Bucureşti - Constanţa, pe raza judeţului Călăraşi, s-a format deja un strat de zăpadă, pe alocuri, mai ales pe banda de urgenţă. “Le recomadăm conducătorilor auto să ţină cont de prezenţa utilajelor de deszăpezire pe autostradă, întrucât acestea circulă cu viteză redusă (aproximativ 40 km/h). Mare atenţie! Zăpada de pe marginea drumurilor a început să se topească, temperaturile fiind mai ridicate pe timpul zilei, apa s-a scurs pe carosabil, iar noaptea se pot forma pelicule de gheaţă! “, spun poliţiştii de la Centrul Infotrafic.

Cod galben de vreme rea

Având în vedere că până vineri, la ora 06.00, este în vigoare o atenţionare cu cod galben emisă de Administraţia Naţională de Meteorologie, referitoare la intensificări ale vântului, ninsori viscolite şi polei, şoferii sunt sfătuiţi să nu pornească la drum, chiar pe distanţe scurte, dacă nu au autovehiculele echipate pentru circulaţia în condiţii de iarnă.

Pentru ca circulaţia să nu fie pusă în pericol de vremea rea, SDN Călăraşi acţionează cu 11 autoutilaje pe DN3, DN 3A, DN 3B, DN 21 şi pe A2.

Vă recomandăm şi:

Cod galben de viscol. Ninsori abundente, în ce regiuni se anunţă vreme rea şi unde se vor înregistra maxime de primăvară

Prognoza meteo pentru începutul anului 2016. Cum va fi vremea în primele 3 luni

Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite