Moment de reculegere pentru poliţistul ucis cu sânge rece la Vişeu de Jos

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Duminică, 8 ianuarie, la ora 14.00, timp de un minut, toţi poliţiştii din ţară vor înceta orice activitate şi vor păstra un moment de reculegere în memoria subinspectorului de poliţie post-mortem Nistor Gheorghe.  Şi la Călăraşi, oamenii legii , chiar dacă se află în deplasare cu autospecialele de serviciu, se vor opri şi vor aprinde rampele luminoase şi sistemul acustic.


Gheorghe Nistor, şeful Poliţiei din Vişeu de Jos (Maramureş), a fost găsit mort miercuri seară. Bărbatul se afla în biroul său, cu haina trasă peste cap. Poliţiştii şi procurorii iau în calcul posibilitatea unei crime.
Autopsia făcută de medicii legişti în cazul şefului de post din localitatea maramureşeană Vişeu de Jos, găsit mort miercuri seară în sediul instituţiei, a confirmat că este vorba despre o crimă, declară, pentru news.ro, procurorul Adela Dorina Mociran, de la Parchetul Tribunalului Maramureş.

Procurorul a mai spus că există un cerc de suspecţi în acest caz şi că o echipă de poliţişti prelevează probe. Sindicatul Naţional al Poliţiştilor şi Personalului Contractual (SNPPC) din MAI arată într-un comunicat de presă: ”Cercetările făcute de către criminaliştii de la IPJ Maramureş, sub coordonarea procurorului desemnat de către Parchet, au stabilit faptul că Ghe. N. a decedat ca urmare a unor lovituri fatale – cel mai probabil de cuţit – primite în abdomen şi în zona costală”. De asemenea, în comunicat se precizează că ”arma din dotare şi muniţia aferentă nu se mai aflau asupra şefului de post”.

Cei doi suspectaţi că ar fi criminalii poliţistului din Vişeu de Jos au fost arestaţi preventiv pentru 30 de zile. Bărbaţii au fost identificaţi la scurt timp după ce a avut loc crima.

“Asemenea tragedii se pot repeta”

Conform unor surse, se pare că bărbatul a fost ucis cu două lovituri de cuţit, în zona toracică. Asasinul a încuiat apoi biroul şi a luat cheile.
Agentul şef principal Gheorghe Nistor avea 48 de ani, era căsătorit şi avea doi copii. În câteva luni, poliţistul ar fi trebuit să se pensioneze. El lucra în instituţie din 1995.    
 

Vă recomandăm şi:

Suspecţii în cazul crimei de la Vişeu de Jos, arestaţi. Cei doi refuză să vorbească cu poliţiştii

Două persoane sunt suspectate în cazul uciderii şefului poliţiei din Vişeu de Jos

Şeful Poliţiei Vişeu de Jos a fost găsit mort la biroul său. Bărbatul a fost înjunghiat

Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite