FOTO Liber la distracţie pe malul Borcei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

River’s Lounge din Parcul Central dă startul distracţiei pe malul Borcei. Iubitorii sportului pot face mişcare pe mini-terenul de fotbal din apropierea terasei, astfel încât mişcarea şi întâlnirea relaxantă cu prietenii se completează reciproc.

 Aproximativ 300 de locuri sunt rezervate tinerilor şi adulţilor din Călăraşi care doresc să se distreze, mai ales seara, pe malul apei. Peisajul este unul deosebit, iar serviciile oferite de River’s Lounge sunt pe măsura pretenţiilor. De când a fost inaugurat în iulie 2013, locaţia a fost gazda mai multor evenimente: lansări de albume, concerte, dar şi a unei gale de box. Cine a trecut pragul terasei spune că se mânâncă bine şi la preţuri accesibile.

Personalul terasei îşi întâmpină clienţii cu preparate sophisticate: file de peşte oceanic în crustă de migdale, 20 de lei porţia, piept de pui la grătar cu sos brun, 20 de lei porţia, muşchiuleţ de porc cu sos bordelaise şi cartofi crocanţi, 23 de lei porţia, coaste de porc americane cu sos barbeque, 25 de lei porţia,

Concerte si dans latino

Şi în club Bizzare, situat pe strada Bucureşti, amatorii de distracţie pot petrece nopţi de neuitat. Concerte, seri latino, recitaluri, printre ultimele evenimente găzduite fiind întâlnirea de neuitat cu Direcţia 5 şi Proconsul.Nici Pizzeria Tempo nu poate fi ratată de cei care doresc să petreacă o seară de neuitat, savurând preparate cu specific italian. O gamă variată de pizza este disponibilă începând cu 10 lei, cea mai sofisticată şi delicioasă ajungând să coste 32 de lei(850 de grame).

Evadarea din aglomeraţie

Pentru cei care doresc o evadare din aglomeratul peisaj citadin pot alege să petreacă la Podul 4. Situat la 4 km de Călăraşi, pe malul Borcei, complexul Albatros oferă o gamă variată de distracţie: plajă, sală de jocuri, pub şi discotecă.

Vă recomandăm şi:

FOTO VIDEO Cele mai bizare parcuri de distracţie din lume

Distracţie pe vremea comunismului: cele mai „cool“ locuri din Tulcea erau faleza, cinematografele şi cofetăriile

 

CălăraşiPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite