Criză de recenzori la Călăraşi. Câţi bani se câştigă la un chestionar completat

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Municipiul Călăraşi duce lipsă de recenzori FOTO Adevărul
Municipiul Călăraşi duce lipsă de recenzori FOTO Adevărul

Criză de recenzori la Călăraşi. Marius Dulce, primarul oraşului de pe malul Borcei, încearcă să-i convingă pe oameni să intre în acest rol şi spune câţi bani se câştigă pentru un chestionar completat.

Pentru a atrage cât mai mulţi doritori, edilul a explicat într-o postare pe pagina sa de socializare cum devii reconzor, ce implică această muncă şi câţi bani ajungi să încasezi.

„Funcţionarii publici care prestează această activitate nu sunt incompatibili cu acest rol, şomerii nu îşi pierd indemnizaţia de şomaj, studenţii pot câştiga nişte bani. Cei care doresc să intre în acest rol nu trebuie decât să ia legătura cu Primăria municipiului Călăraşi, să participe la un minim instructaj şi să semneze contractul", spune primarul.

De asemenea, conform edilului, recenzorii câştigă 7 lei per chestionar pentru recenzarea unei persoane şi 3,5 lei pentru recenzarea unei locuinţe. 

„Astfel pentru o vizită la o singură gospodărie puteţi câştiga 10,5 lei. Pare o sumă mică, dar conform ultimelor evidenţe mai sunt de recenzat peste 30.000 de persoane", atrage atenţia Marius Dulce.

Cei care doresc să devină recenzori pot obţine  detalii la numărul de telefon 0242 / 311005, int. 120, de luni până joi între orele 09.00 – 16.00 şi vineri între orele 09.00 – 13.00.

Vă recomandăm să citiţi şi:

LIVE TEXT | Război în Ucraina. Ofensiva Rusiei în Ucraina va încetini în următoarele luni. Ucrainenii vor să îi alunge pe ruşi de pe Insula Şerpilor

David Popovici, magnific! Înotătorul român a câştigat aurul în proba de 100 de metri liber, intrând direct în istorie VIDEO

Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite