Autorităţile locale, gata de intervenţie. 64 de utilaje vor deszăpezi oraşul

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Angajaţii Urban, la datorie Foto:Adevărul
Angajaţii Urban, la datorie Foto:Adevărul

Toate cele 169 de artere de circulaţie din municipiul Călăraşi sunt incluse în programul de deszăpezire. Cele 64 de utilaje pregătite pentru intervenţii vor pătrunde pe toate străduţele pentru a curăţa troienele.


„Pentru o mai bună coordonare a acestor activităţi şi pentru eliminarea situaţiilor de urgenţă s-a organizat la nivelul Primăriei un Comandament de iarnă, alături de echipe de monitorizare, intervenţie şi confirmare a intervenţiei pentru situaţii de urgenţă.

Acestea ţin permanent legătura cu reprezentanţii SC Urban SA, dar efectuează, totodată, şi controale periodice la sediul firmelor unde staţionează utilajele de deszăpezire pentru a verifica starea acestora şi prezenţa la locul de staţionare”, a anunşat Daniel Ştefan Drăgulin, primarul oraşului Călăraşi.
    
Timpul de ieşire în acţiune este de o oră de la declanşarea fenomenelor atmosferice, în seara zilei de 3 ianuarie, intervenindu-se cu 6 utilaje care au împrăştiat material antiderapant, iar în dimineaţa zilei de 4 ianuarie aau fost trimise în teren 8 utilaje. În stocul Urban există 400 de tone de material antiderapant care poate fi suplimentat la nevoie.
        

Vă recomandăm şi:

Trafic în condiţii de iarnă pe drumurile din judeţ. Pe A2, strat de zăpadă de 3 centimetri, carosabil acoperit cu gheaţă

Cum va fi vremea de Bobotează. Cât de mult se încălzeşte, unde lovesc ninsorile şi ce zone vor fi stăpânite de polei

Prognoza meteo pentru începutul anului 2016. Cum va fi vremea în primele 3 luni

Prognoza meteo: vreme de primăvară în decembrie. Când încep să scadă temperaturile şi cât de frig se face

Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite