VIDEO Stadiul lucrărilor la noul pod de la Vadu Paşii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
buzau

Vremea bună a ţinut cu constructorii iar lucrările la podul de la Vadu Paşii au avansat rapid. Se lucrează la pile, dar şi în halele de producţie ale societăţii.

Calvarul navetiştilor din comunele Vadu Paşii, Săgeata şi Robeasca se apropie de sfârşit. Aceştia sunt nevoiţi să facă un ocol de 12 kilometri ca să ajungă în municipiul Buzău.

”Constructorii au profitat de vremea bună şi au continuat lucrările care în acest moment sunt foarte avansate. Suntem surprinşi de ambiţia constructorului care se ţine de cuvânt şi mobilizează forţă de muncă chiar şi în această perioadă rece”, a declarat Gheorghe Firon, primarul comunei Vadu Paşii.

Executantul lucrării este optimist şi susţine că podul va fi terminat în avans. 

“Lucrăm şi în albia râului dar şi în secţiile de montaj unde se sudează şi se asamblează părţile metalice ale podului ce le vom aduce ulterior pe şantier cu utilaje grele. Estimăm că la primăvară vom finaliza construcţia”, a declarat Victor Vasilescu, directorul general al SC Integral SA Buzău.

Noul pod este reabilitat cu bani de la Ministerul Dezvoltării, investiţia ridicându-se la peste 26 milioane de lei. Lucrarea este executată de un consorţiu format din mai multe firme, printre care si Integral Buzau, societate de construcţii care a ridicat si noua maternitate din municipiu.

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite