Val de accidente rutiere în județul Buzău, cu cinci răniți, la început de săptămână

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Săptămâna începe cu un val de accidente rutiere soldate cu răniți, pe raza județului Buzău. Luni dimineață, 7 august 2023, două persoane au fost spulberate de un autoturism, pe o trecere de pietoni din zona industrială. Șoferul a fugit de la locul accidentului.

Mașina avariată FOTO I.B.
Mașina avariată FOTO I.B.

Potrivit Inspectoratului de Poliție al Județului Buzău (IPJ), autoturismul condus pe direcția Șoseaua Brăilei către Șoseaua Spatarului, de către un bărbat în vârstă de 38 de ani, din Pietroasele, a surprins și accidentat doi pietoni, care s-ar fi angajat în traversarea drumului în zona marcajului pietonal.

Bărbatul care s-a aflat la volanul mașinii a părăsit locul accidentului, fiind depistat în scurt timp de polițiști.

„Pietonii au fost preluați de ambulanță și transportați la spital pentru îngrijiri medicale. În cauză se va întocmi dosar penal iar polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul și în vederea încadrării juridice corespunzătoare a faptei”, transmite IPJ Buzău.

La scurt timp, pe drumurile din județul Buzău au avut loc alte două evenimente rutiere soldate cu rănirea în total a trei persoane.

Unul dintre accidente s-a produs pe strada Școlii din satul Cândești, comuna Vernești (Buzău). Din primele date, transmit polițiștii, un autovehicul ar fi intrat în coliziune cu un podeț. Ocupanții mașinii, doi la număr, au fost evaluați medical.

Celălalt accident rutier s-a produs pe DN2 E85, în satul Potârnichești, comuna Poșta Câlnău (Buzău). Potrivit polițiștilor, este vorba despre o coliziune între două autovehicule, o persoană fiind rănită în coliziune.

Duminică seara, 6 august 2023, o persoană a murit, iar alte trei au fost rănite, într-un accident rutier produs pe E85. Trei autovehicule au fost implicate în evenimentul care s-a produs la limita județelor Buzău și Ialomița, pe o ploaie torențială.

Este vorba despre o coliziune între un autoturism condus pe direcția Urziceni către Buzău de către un șofer în vârstă de 24 de ani, din Bacău, și alte două autoturisme, care circulau din sens opus, la volanul cărora se aflau un conducător auto de 41 de ani, din București, și un bărbat de 34 de ani, din județul Iași.

Accidentul s-a soldat cu decesul șoferului din Bacău și rănirea altor trei persoane, conducătorul auto din București și două pasagere din mașina acestuia, în vârstă de 23 și 24 de ani.

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite