Accident cu trei mașini, în timpul furtunii. Un bărbat a murit în coliziunea produsă la granița între Buzău și Ialomița

0
Publicat:

O persoană a murit iar alte trei au fost rănite, duminică seară, într-un accident rutier produs pe E85. Trei autovehicule au fost implicate în evenimentul care s-a produs la limita județelor Buzău și Ialomița, pe o ploaie torențială.

Coliziuna a fost extrem de violentă. SURSA IPJ Buzău
Coliziuna a fost extrem de violentă. SURSA IPJ Buzău

În impact au fost implicate trei autovehicule, fiind nevoie de intervenţia echipajelor de descarcerare. Din cauza ploii torenţiale și a vântului puternic, misiunea salvatorilor a fost îngreunată.

Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Ialomiţa a transmis că în urma evenimentului rutier au rezultat patru victime, dintre care una încarcerată.

Din păcate, victima încarcerată (...) a fost declarată decedată de echipajul medical, aceasta prezentând leziuni incompatibile cu viaţa. Celelalte trei victime implicate în accident au fost transportate la două unităţi spitaliceşti (Urziceni, Buzău), cu diferite traumatisme”, a transmis ISU Ialomiţa.

Traficul auto pe șoseaua europeană E85 a fost blocată câteva zeci de minute. SURSA IPJ Buzău
Traficul auto pe șoseaua europeană E85 a fost blocată câteva zeci de minute. SURSA IPJ Buzău

Inspectoratul de Poliție al Județului (IPJ) Buzău a comunicat ulterior că este vorba de o coliziune între autoturismul condus pe direcția Urziceni către Buzău de către un șofer în vârstă de 24 de ani, din Bacău, și alte două autoturisme, care circulau din sens opus, la volanul cărora se aflau un conducător auto de 41 de ani, din București, și un bărbat de 34 de ani, din județul Iași.

Accidentul s-a soldat cu decesul șoferului din Bacău și rănirea altor trei persoane, conducătorul auto din București și două pasagere din mașina acestuia, în vârstă de 23 și 24 de ani. Persoanele rănite au fost preluate de ambulanță și transportate la spital pentru îngrijiri medicale”, a transmis IPJ Buzău.

În cauză se va întocmi dosar penal iar polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul. Circulația auto pe drumul european E85 a fost oprită câteva zeci de minute. Meteorologii au emis duminică seara un cod portocaliu de vijelii pentru județul Buzău, valabil începând cu ora 19,00 și până la ora 20,00.

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite