Copaci rupți și străzi inundate în Buzău, după o furtună de 30 de minute VIDEO

0
Publicat:

Furtuna care s-a abătut peste municipiul Buzău a rupt cel puțin patru copaci. Unul dintre arbori a căzut peste o mașină, iar un altul a rupt cablurile de electricitate. Mai multe străzi din oraș au fost inundate, spre nemulțumirea șoferilor. Din fericire nu s-au înregistrat victime.

Potrivit meteorologilor, în timpul furtunii rafalele au atins viteza de 80 de kilometri pe oră. Au fost înregistrate local averse torențiale cu acumularea a peste 30 de litri pe metrul pătrat, grindină și descărcări electrice.

După trecerea furtunii, pompierii din Buzău au intervenit în mai multe situații pentru evaluarea pagubelor cauzate de vremea nefavorabilă și remedierea problemelor.

Patru copaci au fost rupți de vijelie. Unul a căzut peste o mașină, în sudul orașului, iar un al doilea a rupt firele de curent electric dintr-un cartier. Un alt copac a căzut și a rupt un gard pe Calea Eroilor.

Pe strada Transilvaniei și în zona industrială, canalizările nu au mai făcut față. Apa a băltit pe carosabil mai bine de 20 de minute după oprirea furtunii. Pompierii buzoieni au mai intervenit duminică seara pentru scoaterea apei din câteva beciuri.

SURSA Adela Vintilă
SURSA Adela Vintilă

Codul portocaliu de vijelii a vizat mai multe comune din județul Buzău. La Năeni, o viitură puternică a cauzat surparea unui mal, o căruță fiind luată de apă. La Breaza, a fost nevoie de intervenția pompierilor pentru a evacua apa dintr-o locuință.

Meteorologii au emis duminică seara un cod portocaliu de vijelii pentru județul Buzău, valabil de la 19.00 și până la ora 20.00.

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite