Un tânăr din C.A. Rosetti, arestat după ce a violat o femeie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O femeie din comuna buzoiană Gherăseni a trecut, zilele trecute, prin clipe de coşmar. Femeia a fost forţată de un tânăr din C.A. Rosetti să întreţină cu el raporturi sexuale. Poliţiştii l-au arestat pe suspect şi urmează să fie trimis în judecată.


Tânărul este cercetat de poliţişti pentru viol şi lipsire de libertate în mod ilegal.  El este suspectat că în seara zilei de 15 iulie, în timp ce se afla în municipiul Buzău, a obligat o femeie în vârstă de 40 de ani, din comuna Gherăseni, pe care o cunoştea, să urce într-un taxi. Cei doi au ajuns la domiciliul bărbatului, unde a ameninţat-o cu acte de violenţă şi a întreţinut cu ea raporturi sexuale.

Poliţia a fost sesizată telefonic în seara zilei de 15 iulie de către soţul femeii, care a indicat numele celui care i-a obligat soţia să se urce într-un taximetru. Poliţiştii s-au deplasat la locuinţa suspectului şi au luat-o pe femeie, ulterior tânărul fiind reţinut sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de lipsire de libertate în mod ilegal şi viol.

Cercetările sunt continuate de poliţişti din cadrul Secţiei 12 poliţie rurală Pogoanele, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Pogoanele.

Citeşte şi: A furat bunurile pe care le păzea. Un paznic din Râmnicu Sărat, cercetat de poliţişti pentru furt calificat

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite