A furat bunurile pe care le păzea. Un paznic din Râmnicu Sărat, cercetat de poliţişti pentru furt calificat

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Paznicul şi complicele său sunt cercetaţi pentru furt calificat
Paznicul şi complicele său sunt cercetaţi pentru furt calificat

Un paznic al unei societăţi din municipiul Râmnicu Sărat a uitat de sarcinile de serviciu. El şi un alt individ au furat material textil în valoare de aproape 25.000 de lei dintr-o magazie. Cei doi suspecţi au fost prinşi de către poliţişti şi urmează să fie deferiţi justiţiei.


Luni dimineaţă, administratorul unei firme de confecţii din municipiul Râmnicu Sărat a constatat lipsa a 30 de baloturi de materiale textile dintr-o magazie amenajată la un punct de lucru al societăţii. Acesta a sunat apoi la Poliţie, pentru a anunţa furtul.

Imediat după primirea sesizării, poliţiştii au început cercetările şi au reuşit la scurt timp identificarea principalilor suspecţi: doi râmniceni în vârstă de 51, respectiv 28 de ani, dintre care primul lucra ca paznic la societatea respectivă. Tot din cercetări, a mai rezultat că furtul a fost comis în seara zilei de 10 iulie, în jurul orei 20.00. Valoarea totală a prejudiciului a fost estimată la 24.600 de lei.

Poliţiştii au luat măsura reţinerii împotriva celor doi suspecţi sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat şi continuă activităţile în vederea recuperării prejudiciului.

Buzău



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite