Trei persoane, între care un copil de trei ani, rănite într-un accident produs pe DN2 (E85)

0
Publicat:

Trei persoane au fost rănite într-un accident rutier care s-a produs duminică, pe DN2 (E85), în afara localităţii Oreavul. Una dintre victime este un copil în vârstă de trei ani, potrivit Agerpres.

Ambulanță SMURD. FOTO IGSU
Ambulanță SMURD. FOTO IGSU

O şoferiţă a pierdut controlul asupra volanului, iar autoturismul său a ieşit în decor.

Din primele date de la faţa locului a reieşit că autoturismul condus pe direcţia Vrancea către Buzău de către o şoferiţă în vârstă de 35 de ani, din Bucureşti, a ieşit în afara părţii carosabile. Accidentul s-a soldat cu rănirea conducătoarei auto şi a pasagerilor din maşina acesteia, trei persoane cu vârste cuprinse între 3 şi 36 de ani, toţi din Bucureşti", a transmis IPJ Buzău.

Victimele au fost preluate de ambulanţă şi transportate la spital pentru îngrijiri medicale.

Poliţiştii au deschis un dosar penal şi continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

Amintim că doi șoferi și-au pierdut viața duminică, 14 mai, pe șoselele județului Sibiu. Una dintre mașini a ieșit de pe carosabil și s-a răsturnat, iar alta s-a ciocnit cu un autobuz oprit în stație.

Tot duminică, un tânăr în vârstă de 21 de ani din Turda a decedat după ce a intrat cu motocicleta într-un stâlp, pe drumul județean din localitatea Rimetea, județul Alba.

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite