Băiat de 17 ani, în comă după o partidă de fotbal cu prietenii. O bară a porții s-a prăbușit peste el

0
Publicat:

Un tânăr de 17 ani, din Teleorman, e în stare gravă după ce o poartă de fotbal a căzut peste el. Băiatul este internat în comă profundă la spitalul „Bagdasar-Arseni", din Capitală.

Terapie intensivă. FOTO Shutterstock
Terapie intensivă. FOTO Shutterstock

Polițiștii au fost sesizați prin Sistemul Național Unic pentru Apeluri de Urgență 112, de către un cetățean cu privire la faptul că, pe terenul de fotbal din comuna Segarcea Vale, ar fi căzut un copil. În baza sesizării, la fața locului s-au deplasat polițiștii din cadrul Secției nr. 8 Poliție Rurală Lunca, constatând că cele sesizate se confirmă, în sensul că, un tânăr de 17 ani, din comuna Segarcea Vale, județul Teleorman, în timp ce se afla pe terenul sintetic de fotbal, din comună, s-ar fi urcat pe bara transversală a porții de fotbal, în împrejurări care vor fi stabilite în urma cercetărilor, ar fi căzut cu aceasta.”, precizează IPJ Teleorman.

Băiatul e grav rănit.

În urma evenimentului a rezultat vătămarea tânărului, fiind transportat la o unitate medicală pentru acordarea de îngrijiri medicale. În cauză, polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs evenimentul”, explică IPJ Teleorman.

Inițial tânărul a fost dus la un spital din Alexandria, însă starea lui gravă a necesitat transferul la o unitate medicală din Capitală.

Băiatul este internat în comă profundă la spitalul „Bagdasar-Arseni", din Capitală.

Accident similar, în 2014

Amintim că, în urmă cu câțiva ani,  un tânăr de 17 ani, Bogdan Popescu, a murit în urma unui accident cumplit petrecut pe un teren de fotbal de la marginea oraşului  Alexandria.

Tânărul tocmai marcase un gol şi şi-a manifestat bucuria agăţându-se de bara de sus de la poarta de fotbal. Bara s-a desprins şi i-a căzut în cap. Cei care se aflau cu el au sunat la 112 şi au chemat Ambulanţa.

La sosirea ambulanţei, băiatul se afla deja în comă.  Medicii au constatat că Bogdan Popescu avea traumatism cranian sever şi hemoragie gravă. A fost transportat de urgenţă la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Alexandria, unitate situată chiar în apropierea locului incidentului.

AlexandriaPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite