Mașini avariate după un carambol în centrul Buzăului. Accidentele se țin lanț VIDEO

0
0

Numărul accidentelor rutiere este în creștere, iar multe dintre cele mai recente evenimente produse în Buzău s-au soldat cu decese. Luni seară, trei mașini au fost implicate într-un carambol produs în centrul Buzaului. În cursul dimineții de marți, cinci persoane au fost rănite într-o coliziune.

Accidentul s-a produs în centrul Buzăului. FOTO I. Bunilă
Accidentul s-a produs în centrul Buzăului. FOTO I. Bunilă

Luni seară, Un accident în care au fost implicate trei autoturisme a avut loc chiar în centrul municipiului Buzău. Un șofer neatent nu a acordat prioritate de trecere, iar două autoturisme s-au lovit frontal.

Impactul a fost atât de puternic încât cele două masini au fost suferit avarii grave. În accident a fost implicat și un alt autoturism, care a fost avariat ușor.

Doi minori călătoreau într-una dintre mașinile implicate în coliziune, însă din fericire atât ei cât și ceilalți pasageri, precum și șoferii, au scăpat fără nicio zgârietură.

O mașină de pompieri și o ambulanță s-au deplasat la locul accidentului. O femeie a necesitat după ce a suferit un atac de panică (video).

Marți dimineață, un accident rutier s-a produs la intersecția drumurilor DJ 203L cu DJ 102H, între Glodeanu Siliștea și Cotorca. Conform Poliției este vorba despre o coliziune între două autovehicule, iar cinci persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale.

Pe 14 august, traficul a fost blocat pe DN10 timp de câteva ore, în zona localităţii Siriu, din cauza unui accident rutier în care a fost implicat un autoturism care a intrat în coliziune cu o căruţă. Trei persoane au fost rănite.

A fost vorba de o coliziune între un autoturism condus pe direcţia Braşov-Buzău de către un şofer în vârstă de 54 de ani şi o căruţă care se deplasa din sens opus. Accidentul a avut loc după ora 21.00.

În urma accidentului căruţaşul şi alte două persoane aflate în căruţă au fost rănite, printre care se numără şi un minor de 6 ani.

Pe 11 august, un accident rutier a fost înregistrat pe DN 10, în comuna buzoiană Verneşti. Un sătean de 67 de ani a fost lovit de un autoturism, în timpul traversării şoselei, şi proiectat la câţiva metri distanţă de locul impactului.

Autoturismul condus pe direcţia Buzău către Braşov de către un şofer în vârstă de 75 de ani, din Bucureşti, a surprins şi accidentat un pieton de 67 de ani, din Verneşti, care s-ar fi angajat în traversarea drumului prin loc nepermis.

Victima a fost proiectată la peste trei metri distanţă de locul în care s-a produs impactul. Cu toate acestea, bărbatul izbit de maşină a scăpat cu viaţă.

Buzău


Ultimele știri
Cele mai citite