Moartea fulgerătoare a trei surori, care s-au reunit după multe luni să petreacă ultimele zile de vară pe meleagurile natale

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Reîntâlnirea a trei surori după multe luni în care au stat departe una de cealaltă s-a transformat într-o dramă. Cele trei femei au pierit într-un accident provocat chiar de soțul uneia dintre ele. În mod inexplicabil, mașina acestora a intrat pe contrasens, unde a lovit un alt autoturism. 

Surorile Speranța și Daniela au murit pe loc FOTO I. Bunilă
Surorile Speranța și Daniela au murit pe loc FOTO I. Bunilă

Bilanțul putea fi mai dramatic, dacă soțul uneia dintre femei nu refuza în ultimul moment să urce în mașina morții.

Daniela, Magdalena și Speranța s-au reîntâlnit pe meleagurile natale, în comuna Movila Banului, satul Limpeziș, ca să petreacă împreună câteva zile de vacanță, împreună cu soții și neamurile din zonă.

Au vizitat multe obiective turistice din județ, dar și rudele aflate în apropiere. Miercuri seară, Daniela a mers în vizită la una dintre fiicele sale, stabilită într-o comună de lângă Buzău, împreună cu surorile venite din București și Gorj.

Drumul de întoarcere a fost însă ultimul pentru cele trei surori. Un accident cumplit le-a curmat viața într-o clipă.

„Au plecat la Mărăcineni, la fiica doamnei Dana, și s-a întâmplat acest tragic accident. Nici nu îmi vine să cred ca trei surori să piară în accident. Ele mai au aveau aici în sat o soră de care aveau grijă”, spune Romică Moise, primarul din Movila Bunului. 

Vizitele surorilor erau motive de veselie SURSA Facebook Pagina personală
Vizitele surorilor erau motive de veselie SURSA Facebook Pagina personală

Sătenii au rămas înmărmuriți la auzul veștii despre moartea celor trei surori care s-au născut în comuna lor. În gospodăria Danielei, cea rămasă în localitatea de baștină, era veselie mare de când oaspeții îi trecuseră pragul. Bilanțu accidentului putea fi și mai negru, deoarece și soțul Danielei a fost la un pas să urce miercuri seară în mașina morții.

„Când a plecat, a vrut să-l ia și pe soțul ei. Cică <haide la fată în vizită>. A zis că nu merge. Dacă pleca, se întâmpla și cu el nenorocirea. Ele sunt de multe zile împreună. Au fost la plimbare, la Monteoru, la mănăstire, la Ciolanu. S-au pus pe Facebook toate”, a declarat pentru „Adevărul“ Valentina, o vecină.

Accidentul rutier a fost provocat chiar de soțul uneia dintre surori. Șoferul în vârstă de 62 de ani a pierdut controlul mașinii, care a intrat în balans, după care a ajuns de-a curmezișul drumului. Autoturismul a fost izbit în lateral de un autoturism care circula regulamentar.

Copiii și nepoții celor trei surori sunt acum în doliu și așteaptă cu emoții vești despre starea șoferului, care a fost internat la spital.

Victime au fost și din cea de-a doua mașină implicată în accidentul de miercuri noapte. Este vorba despre doi membri ai unei familii din Râmnicu Sărat: soția în vârstă de 46 de ani a șoferului și băiatul acestora de 15 ani.

Aceștia se întorceau din concediul petrecut în afara țării. Polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul în care cele trei surori au murit. 

Buzău



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite