Tânăr urmărit de autorităţile britanice pentru proxenetism şi agresiune sexuală, prins de poliţişti

0
Publicat:

Un tânăr în vârstă de 26 de ani, din comuna Gherăseni, urmărit de autorităţile britanice pentru proxenetism şi agresiune sexuală, a fost prins de poliţiştii din judeţul Buzău, informează Inspectoratul Judeţean de Poliţie.

Reținut de Poliție. FOTO arhivă Poliția Română
Reținut de Poliție. FOTO arhivă Poliția Română

Potrivit sursei citate, în ziua de 17 noiembrie 2022., poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţie (IJP) Buzău, împreună cu cei de la Postul de Poliţie Gherăseni, au desfăşurat activităţi pentru depistarea unui bărbat, pe numele căruia Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Ploieşti emisese un mandat de aducere.

„Tânărul, în vârstă de 26 de ani, din comuna Gherăseni, era urmărit la nivel internaţional de către autorităţile judiciare din Marea Britanie, împotriva lui fiind emis mandat european de arestare pentru comiterea mai multor infracţiunilor de proxenetism şi agresiune sexuală", se arată într-un comunicat de presă remis vineri AGERPRES.

Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore şi urmează să fie prezentat Curţii de Apel Ploieşti pentru continuarea procedurilor în vederea predării către Marea Britanie, fiind încarcerat în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă de la IJP Buzău  

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite