Suspiciuni de crimă după incendiu. Femeia găsită carbonizată într-o casă din Buzău ar fi fost ucisă de propriul soț

0
0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un incendiu care a avut loc în satul Robeasca, județul Buzău, s-a terminat tragic. O femeie a fost găsită carbonizată în casa cuprinsă de flăcări. Anchetatorii cred că flăcările ar fi fost puse intenţionat. 

O femeie a fost găsită carbonizată în casa cuprinsă de flăcări Foto: Arhivă
O femeie a fost găsită carbonizată în casa cuprinsă de flăcări Foto: Arhivă

Principalul suspect este soţul acesteia. Bărbatul, în vârstă de 70 de ani, obişnuia să consume alcool și se certa frecvent cu soția. Anchetatorii încearcă să afle dacă acesta și-a ucis soția în timpul unui scandal şi ar fi încercat să-şi acopere urmele incendiind casa, potrivit Observator News.

Ancheta va stabili dacă soţia lui a murit înainte de a arde locuința. În acest caz a fost deschis un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de omor. 

În urma incendiului, izbucnit pe 9 septembrie, pe raza localităţii Robeasca, din Buzău, trei persoane au fost surprinse în locuinţă. Două dintre acestea au fost scoase de cetăţenii prezenţi la fata locului, până la sosirea pompierilor, iar cea de-a treia a fost găsită carbonizată.

O ipoteză a anchetatorilor ar fi că femeia de 60 de ani a devenit ţinta soţului ei în urma unei discuţii în contradictoriu. Furios, acesta ar fi dat foc casei în care locuia împreună cu victima, dar şi cu fratele acesteia, un bărbat imobilizat la pat.

Vecinii au fost cei care au anunțat pompierii. Autorităţile au intervenit imediat, dar pentru femeie nu au mai putut face nimic.  

 „La momentul sosirii la locul intervenţiei casa ardea generalizat pe o suprafaţă de aproximativ 80 de metri pătraţi. Am constatat că una dintre persoanele care au fost surprinse de incendiu a fost carbonizată, celelalte două având nevoie de îngrijiri medicale.”, au precizat reprezentanții ISU Buzău.

Bărbații au fost transportați la Spitalul Județean Buzău pentru îngrijri suplimentare. Cei doi sunt în stare stabilă, iar cel suspectat că a dat foc casei va rămâne internat.

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite