Surpriza de proporții a unei asiatice abia sosite în România. A primit flori de 1 Martie, pentru prima oară în viața ei VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un videoclip în care o tânără din Indonezia primește pe stradă un buchețel de flori, de 1 Martie, primul dar de acest fel din viața ei, s-a viralizat ajungând să adune peste 1,4 milioane de accesări pe Facebook. Indonezianca este apreciată pentru modestie, sinceritatea cu care vorbește despre motivele venirii în țara noastră și pentru că vorbește bine limba română.

image

„Am venit din Indonezia în România pentru a-mi ajuta familia și fiul să trăiască", cu acest titlu a fost postat pe 1 martie 2024 un clip video de aproape trei minute, pe conturile „Atelierele ILBAH” de TikTik și Facebook. Atelierele ILBAH se prezintă ca fiind un concept modern pe piata furnizorilor de servicii din Romania.

Filmulețul surprinde un episod dintr-o campanie în cadrul căreia reprezentanți ai organizației le oferă femeilor întâlnite pe stradă mărțișoare și buchețele de flori. În clipul care a atras mii de aprecieri și mesaje din partea românilor, o tânără din Indonezia primește un buchețel de la reporter și acceptă să-i acorde acestuia un scurt interviu.

Dialogul are loc, spre suprinderea multora, în limba română, pe care a învățat-o în cele șapte luni de când se află în țara noastră.

Cu o modestie, parcă din ce în ce mai rar întâlnită, indonezianca mărturisește că este pentru prima oară în viața ei când primește flori de la un băiat. Îi mai spune reporterului că îi place România, îi plac sarmalele și că muncește în țara noastră pentru a-și întreține familia aflată la mii de kilometri distanță.

„Și pentru fiul meu, Arka. Te iubesc mult și te rog frumos să înveți bine la școală. Îmi este dor de el. Poate după un an o să-l văd”, mai spune tânăra indoneziancă la finalul interviului.

Interviul a strâns pe Facebook peste un milion de vizualizări în mai puțin de 48 de ore și mii de mesaje, cele mai multe de apreciere. „Ce simpatică este și dulce! Sper să i se ofere cât mai multe flori și bucurii”, a scris Nicoleta Ene.

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite