Poliţiştii buzoieni caută o bătrână dispărută de cinci zile de la domiciliu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Aurelia Calcan are 73 de ani
Aurelia Calcan are 73 de ani

Poliţiştii buzoieni au dat în consemn la nivel naţional semnalmentele unei bătrâne de 73 de ani, din comuna Săgeata, care a plecat din noaptea de 21 spre 22 noiembrie din imobilul unde locuia.

La data de 22 noiembrie, poliţiştii din cadrul Postului de poliţie comunal Săgeata au fost sesizaţi cu privire la faptul că, în noaptea precedentă, Aurelia Calcan, în vârstă de 73 de ani, a dispărut de la domiciliul unei femei din comuna Săgeata, sat Dâmbroca, la care locuia de mai mult timp, şi nu s-a mai întors.

Poliţiştii au efectuat activităţi de căutare împreună cu membrii familiei, pe raza localităţilor Dâmbroca, Borduşani şi Săgeata.

Proprietara imobilului în care locuia Aurelia Calcan a precizat că a văzut-o ultima dată în seara de 21 noiembrie şi a constatat lipsa acesteia dimineaţă, când a mers în camera în care ea dormea.

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Buzău a solicitat darea în urmărire la nivel naţional a femeii, iar  poliţiştii continuă activităţile în vederea găsirii ei.

Persoanele care deţin informaţii ce pot ajuta la găsirea femeii sunt rugate să anunţe imediat cea mai apropiată unitate de poliţie sau să sune la numărul de urgenţă 112.

Semnalmentele bătrânei: aproximativ 1,60 m înălţime, constituţie normală, păr lung, grizonat, ochi căprui, ten deschis.

Ultima dată când a fost văzută de proprietara imobilului în care locuia, bătrâna era îmbrăcată cu un halat de culoare roşie, pe cap avea o basma de culoare neagră şi era încălţată cu papuci din material plastic de culoare roz.

Citiţi şi:

Poliţia caută un minor de 13 ani, din Ulmeni, dispărut de două săptămâni de acasă

O femeie de 84 de ani a dispărut de acasă. Aceasta suferă de Alzheimer

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite