O femeie de 84 de ani a dispărut de acasă. Aceasta suferă de Alzheimer

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Femeia are acum 84 de ani FOTO arhivă personală familie
Femeia are acum 84 de ani FOTO arhivă personală familie

O femeie de 84 de ani din Arad a dispărut de acasă în dimineaţa zilei de vineri, în zona Gării. Femeia se numeşte Floarea Hlouzek şi suferă de Alzheimer.

UPDATE: Femeia a fost găsită moartă între linii, vineri la ora 22: 30, după ce un tren de marfă care circula în direcţia Timişoara, la ieşirea din gara Aradul - Nou a lovit-o mortal.  

De când a dispărut femeia este căutată de către soţ, vecini şi de către Poliţie. Femeia are o înălţime de aproximativ 1,60m, 50kg, păr cărunt, iar în momentul în care a părăsit domiciliul purta o căciulă roşie, bluză din bumbac de culoare roz, vestă neagră, colanţi maro şi papuci de casă negri.

Ca semn distinctiv, femeia are o aluniţă pe pleoapa dreaptă. Aceasta ar putea răspunde la apeliativele „Ica” sau „Icuţa”. Vineri dimineaţa, în jurul orei 9:00, imediat după ce plecarea „omului cu laptele”, bărbatul femeii a uitat să blocheze încuietoarea uşii, aşa cum o făcea de obicei.

Astfel că, aflat în baie pentru a spăla nişte rufe, soţul femeii dispărute nu a observat că aceasta a descuiat uşa şi a părăsit domiciliul, în jurul orei 9:20. Îngrozit de faptul că, suferind de Alzheimer, soţia sa ar putea ajunge numai Dumnezeu ştie pe unde, bărbatul a alertat vecinii şi au pornit în căutarea ei, dar nici urmă de femeie. Cei care o văd pe femeie pot suna la numărul de telefon 0753.013.058 sau la numărul de urgenţă 112.

Vă mai recomandăm: Femeie dintr-o comună buzoiană, dispărută de o săptămână de acasă

Femeie din Brăila, dispărută pe braţul Măcin: un martor a povestit cum s-a răsturnat cu barca, apoi a încercat să se salveze înotând spre mal

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite