O buzoiancă, printre persoanele decedate în accidentul de autocar din Bulgaria. Era în cursă ca ghid turistic

0
0
Sursa Facebook
Sursa Facebook

Buzoianca Nicoleta M. se numără printre persoanele care şi-au pierdut viaţa în accidentul de autocar din Bulgaria. Femeia era vorbitoare de limba turcă şi, potrivit apropiaţilor, lucra ca ghid la firma care efectua excursii cu autocarul spre destinaţiile turistice din Anatolia.

Nicoleta era mama a doi copii: un băiat, acum student în Olanda, din primul mariaj cu un cetăţean turc, şi o fetiţă, din a doua căsătorie, aflată şi aceasta într-o etapă finală, cea a divorţului. 

Vineri, buzoianca se întorcea din Turcia iar pentru începutul acestei săptămâni avea programat să plece la mare, pe litoralul românesc, împreună cu fetiţa sa, în vârstă de şapte ani. 

Destinul a făcut ca femeia în vârstă de 42 de ani să se numere printre victimele care au decedat în accidentul din Bulgaria. 

Cel mai probabil, Nicoleta se afla lângă şoferul turc pentru a asigura traducerea dintre acesta şi călători, majoritatea români. 

De altfel, spun cunoscuţii, buzoianca s-ar fi aflat în autocar în calitate de angajat al firmei de transport din Bucureşti, nu ca turist. 

Deşi colabora de mai mulţi ani cu compania din Bucureşti cu capital turcesc, mai spun apropiaţii femeii, Nicoleta avea carte de muncă de puţină vreme la ei.  

Despre tragedie, autorităţile bulgare l-au înştiinţat prin apel telefonic pe fostul soţ, al cărui nume Nicoleta încă îl purta deoarece decizia de divorţ nu a fost încă pronunţată. Femeia a avut avut un destin asemănător cu al tatălui ei, care a pierit în urmă cu şapte ani tot într-un accident rutier.         

Patru români au murit într-un accident rutier în care a fost implicat un autocar înmatriculat în România, lângă Veliko Tîrnovo, în Bulgaria, în noaptea de vineri spre sâmbătă. La bord se aflau 25 de pasageri, dintre care şapte cetăţeni turci, iar restul români. 

Vă recomandăm să mai citiţi: 

Ocupaţia care a smuls din depresie o bătrână rămasă singură într-un cătun din Munţii Buzăului

Comemorarea unui erou din Afganistan, umbrită de nemulţumirile familiei faţă de relaţia cu statul VIDEO

Mai multe - Buzău

Ultimele știri

adevarul de weekend jpeg anunt adevarul jpeg

Cele mai citite