Motel de pe drumul care leagă Buzăul de Ploieşti, distrus de un incendiu VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sursa I. Bunilă
Sursa I. Bunilă

O mare nenorocire s-a abătut în această dimineaţă peste o familie din localitatea buzoiană Istriţa de Jos, comuna Săhăteni, care deţine un motel cu restaurant pe marginea şoselei Buzău – Ploieşti. În zorii zilei, complexul fost cuprins de flăcări.

Un incendiu de proporţii a distrus parţial motelul Casa Gaşpar, din localitatea buzoiană Istriţa de Jos, comuna Săhăteni. 

Flăcările au izbucnit înainte de ora 5 la etajul imobilului, incendiul manifestându-se pe o suprafaţă de 600 metri pătraţi.

La faţa locului s-au deplasat peste 35 de pompieri cu cinci autospeciale de stingere cu apă şi spumă, o autoscară şi o ambulanţă SMURD din cadrul ISU Buzău. 

Aceştia au fost sprijiniţi cu două autospeciale de stingere cu apă şi spumă din cadrul Detaşamentului de Pompieri Mizil.

„Colegii au constatat că incendiul se manifesta generalizat la mansarda şi acoperişul clădirii, pe o suprafaţă de aproximativ 600 de metri pătraţi, din primele estimări. În interiorul clădirii, din fericire nu au fost surprinse persoane, cei aflaţi înăuntru autoevacuându-se până la sosirea pompierilor”, precizează purtătorul de cuvânt al ISU Buzău, Vlăduţ Pârvu.

Deoarece exista pericolul propagării flăcărilor la staţia GPL din apropiere, cu risc ridicat de explozie, pompierii au format în paralel mai multe dispozitive de stingere şi de limitare rapidă a incendiului.

Acesta a fost localizat înainte de ora 8.00, fără posibilitate de extindere, şi se lucrează la lichidarea focarelor. La finalul intervenţiei, în urma cercetării la faţa locului va fi stabili şi cauza probabilă a incendiului.

Complexul distrus parţial de incendiu are mai puţin de doi ani de la inaugurare.

Vă mai recomandăm să citiţi:

Operaţiune pentru salvarea unei tinere răpite de soţul agresiv. Erau despărţiţi de două luni

Un tânăr din Buzău a fost reţinut pentru pornografie infantilă. Victima, o copilă cunoscută pe Facebook

Hoţii au pus ochii pe foişoarele de pe cea mai spectaculoasă şosea din Buzău

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite