Doi tineri din Buzău au tâlhărit un livrator de pizza. Care este valoarea pagubei

0
Publicat:

Un livrator de pizza din județul Buzău nu a mai apucat să își ducă o comandă la bun sfârșit, întrucât a fost jefuit. Chiar cu puțin timp înainte de a ajunge la locația de livrare, doi tineri l-au abordat, au devenit violenți și l-au lăsat fără mâncare.

Hoții au fugit cu mai multe cutii de pizza FOTO Shutterstock
Hoții au fugit cu mai multe cutii de pizza FOTO Shutterstock

Principalii suspecți în acest caz sunt doi tineri, din localitatea Râmnicelu, județul Buzău, în vârstă de 20, respectiv 18 ani. În toiul nopții, ei s-au gândit să facă rost de pizza gratis, fără să mai țină cont de lege. Așa că au oprit un livrator de pizza, aflat în mașină, chiar în timp ce acesta se îndrepta către o adresă, pentru a plasa mâncarea.

Pagubă de 334 de lei

Potrivit IPJ Buzău, unul dintre tineri ar fi reușit să îl scoată pe livrator din mașină, cu forța, în timp ce complicele lui a furat marfa: mai multe cutii cu pizza și alte produse alimentare. Acestea valorau 334 de lei.

Sesizarea a fost primită în data de 1 august a.c., în jurul orei 23.20, de la un râmnicean, angajat ca livrator la o societate comercială de tip pizzerie. Pe parcursul investigaţiilor efectuate de poliţişti, s-a stabilit că victima urma să ajungă la locaţia de livrare, în Râmnicelu, însă a fost abordat de către doi tineri necunoscuţi. Unul dintre aceştia l-ar fi scos din maşină prin exercitarea de violenţe, apoi i-ar fi sustras din autoturism mai multe produse alimentare, în valoare de 334 de lei. Din cercetări a reieşit că principalii bănuiţi sunt doi tineri localnici, în vârstă de 18, respectiv 20 de ani”, a transmis Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Buzău, potrivit Agerpres.

Tânărul în vârstă de 20 de ani a fost reținut de polițiști, pentru săvârşirea infracţiunii de tâlhărie calificată, urmând a fi prezentat parchetului pentru a dispune o măsură preventivă.

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite