Copii spulberați de o mașină pe o trecere de pietoni la Râmnicu Sărat. Șoferul este cercetat de Poliție

0
Publicat:

Un accident rutier produs, luni după-amiază, 31 iulie 2023, în municipiul Râmnicu Sărat din Buzău, s-a soldat cu rănirea a doi copii. Aceștia au fost loviți de o mașină în timp ce se aflau pe o trecere de pietoni.

Poliția a făcut cercetări la fața locului sursa Arhivă
Poliția a făcut cercetări la fața locului sursa Arhivă

Potrivit Poliției Buzău, autoturismul condus pe direcția Focșani către Puiești, de către un șofer în vârstă de 61 de ani, din comuna Râmnicelu, a surprins și accidentat doi minori pietoni.

Victimele, în vârstă de 9 și 11 ani, s-ar fi angajat în traversarea străzii în zona trecerii pentru pietoni. Evenimentul rutier s-a produs pe strada Eroilor, din Râmnicu Sărat.

Accidentul s-a soldat cu rănirea pietonilor, aceștia fiind preluați de ambulanță și transportați la spitalul din Râmnicu Sărat pentru îngrijiri medicale.

În cauză se va întocmi dosar penal, iar polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

De la începutul anului, pe raza judeţului Buzău s-au produs 274 de accidente, în creștere cu 14 față de anul trecut, dintre care peste 30 din categoria celor cu repercusiuni grave, în urma cărora 20 de persoane şi-au pierdut viaţa, iar 14 au fost rănite grav.

Potrivit IPJ Buzău, mulți șoferi se urcă la volan, deși au consumat substanțe psihoactive sau alcool și produc accidente grave. De la începutul anului, polițiștii buzoieni au întocmit nu mai puțin de 126 dosare penale pentru alcool și 35 pentru substanțe psihoactive.

Potrivit unui studiu realizat de reprezentanții Inspectoratului de Poliţie Judeţean Buzău, există anumite ore la care se produc cel mai des accidentele de circulație.

Cele mai multe accidente de circulaţie înregistrate de la începutul anului au avut loc pe DN2 E85, în ziua de vineri, după orele prânzului - interval orar care coincide de obicei cu momentul în care un număr însemnat de conducători auto se retrag pentru a-şi petrece weekend-ul în diferite locuri din ţară sau în care navetiştii se întorc acasă, arată studiul realizat de IPJ Buzău.

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite