Tată și fiică, morți într-un accident groaznic, la câțiva kilometri de casă. Bărbatul venise în concediu, la familie FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un teribil accident rutier s-a petrecut, aproape de miezul nopții de vineri spre sâmbătă, pe DN 2C, în localitatea buzoiană Padina, în urma căruia șoferul și fiica sa, de 16 ani, au murit, iar soția acestuia a fost rănită.

Coliziunea s-a produs aprope de miezul nopții. SURSA IPJ Buzău
Coliziunea s-a produs aprope de miezul nopții. SURSA IPJ Buzău

Conform Biroului de presă al IPJ, în timp ce conducea pe DN 2C, dinspre Pogoanele către Padina, un bărbat în vârstă de 46 de ani, din Padina, a intrat cu mașina în coliziune cu un autocamion.

La volanul acestuia se afla un conducător auto de 33 de ani, din Buzău.

Accidentul rutier s-a soldat cu decesul șoferului de 46 de ani, dar și cu decesul unei pasagere din mașina acestuia în vârstă de 16 ani și rănirea altei pasagere de 45 de ani, ambele din Padina”, a transmis IPJ Buzău.

image

Femeia de 45 de ani a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale.

În cauză se va întocmi dosar penal iar polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

Bărbatul din Padina care a murit în accident lucra ca șofer în străinătate pentru a-și susține familia. El venea periodic acasă, în scurte concedii, așa cum se întâmplase și acum.

Evenimentul tragic s-a produs la doar câțiva kilometri de casă. Fata de 16 ani era unicul copil al familiei, iar de creșterea ei se ocupa, în principal, mama rămasă acasă.

Tot sâmbătă, la Cilibia, două persoane au decedat după ce mașinile în care se aflau s-au ciocnit frontal. Este vorba despre, o femeie din Nehoiu și un bărbat din Brăila.

image

Accidentul s-a produs după ce femeia de 65 de ani, din Nehoiu, a încercat să depășească mașina din fața sa. Din sens opus venea mașina în care se afla o familie din Brăila.

A urmat un impact extrem de puternic în urma căruia cinci persoane au fost rănite. Șoferii au rămas încarcerați, fiind scoși inconștienți dintre fiarele contorsionate.

Din păcate, medicii nu au mai putut face nimic pentru șoferi. Trei persoane din mașina de Brăila, respectiv soția și cei doi copii ai șoferului decedat, au fost transportate la spital.

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite