Buzoianul care şi-a omorât partenerul, un german stabilit în Italia, a avut mai mulţi complici

0
Publicat:
Ultima actualizare:
buzau

Încă trei români au fost implicaţi în uciderea afaceristului german Oliver Degenhardt, de 49 de ani, omorât, în locuinţa sa din Roma. Aceştia i-au fost complici buzoianului Mădălin Drăgan, cel  care a săvârşit fapta în noaptea de 6 spre 7 noiembrie. Au fost capturaţi în România, Norvegia şi Italia. Unul dintre ei este chiar tatăl criminalului, care a fost reţinut sub acuzaţia de favorizare şi tăinuire.

Toţi cei care au participat la crimă au fost prinşi după ce au fost daţi în urmărire internaţională. Criminaliştii italieni spun însă căcel care l-a omorât practic pe cetăţeanul german este buzoianul Laurenţiu Mădălin Drăgan. 

Tatăl buzoianului, Ionel Drăgan, de 44 de ani, a fost şi el reţinut, unul din complici, Sebastian Zamfir, a fost prins la Galaţi, iar un altul, Cristinel Andronache, a ajuns în arest, după ce a încercat să se ascundă în Norvegia.

În adăpostul improvizat al lui Ionel Drăgan, care trăia din banii câştigaţi cântând pe străzile din Italia, anchetatorii au găsit mai multe obiecte furate din locuinţa cetăţeanului german. El este acuzat de favorizare şi tăinuire.

A doua zi după săvârşirea crimei, Laurenţiu Mădălin Drăgan, Sebastian Zamfir şi Cristinel Andronache au părăsit imediat Italia cu un autocar. Drăgan a fost capturat la Buzău, după ce i-au fost localizate mai multe apeluri telefonice.

buzau

Crima, urmată de incendiu, a avut loc pe timpul nopţii. Autorităţile au fost alarmate de vecini, care au simţit miros de fum pe casa scării. Pompierii au găsit cadavrul cetăţeanului german însă au descoperit şi indicii care trădau crima. 

Potrivit presei din Italia, bărbatul ucis se numea Oliver Degenhardt, un german de 49 de ani, şi era CEO (director general n.r.) al Kao Italia SpA, o companie care se ocupă cu distribuţia en-gros de parfumuri si cosmetice. După ce a săvârşit oribila faptă, victima fiind găsită cu gâtul tăiat şi cu răni la nivelul craniului, ucigaşul a provocat un incendiu în apartamentul în care s-a produs omorul, pentru a şterge urmele.

Atât victima cât şi agresorul erau cunoscuţi în comunitatea de homosexuali din capitala Italiei şi sunt indicii conform cărora cei doi erau iubiţi.  

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite