Autorităţile anunţă încă două decese ale unor pacienţi cu COVID-19 din Buzău.  Doar unul avea şi alte afecţiuni

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Arhivă
Arhivă

O femeie în vârstă de 65 de ani şi un bărbat, de 55 de ani, ambii internaţi cu COVID-19 în Spitalul Judeţean, au murit în ultimele 24 de ore, conform raportării DSP Buzău. A ajuns la 26 numărul total al buzoienilor infectaţi cu COVID-19 care au decedat.

Femeia era internată la Spitalul Judeţean de Urgenţă Buzău şi prezenta comorbidităţi: angină pectorală instabilă, diabet zaharat tip II.

Bărbatul fusese internat mai întâi la Spitalul Judeţean de Urgenţă Buzău, apoi a fost transferat la Spitalul ”Victor Babeş” din Bucureşti. Nu avea comorbidităţi cunoscute, din relatările spitalului şi ale aparţinătorilor.  

Cu acestea două, numărul total al buzoienilor infectaţi cu COVID-19 care au decedat a ajuns la 26.

Conform datelor Direcţiei de Sănătate Publică, în ultimele 24 de ore, în  judeţul Buzău au mai fost confirmate 29 cazuri noi de îmbolnăvire cu noul Coronavirus, şapte pacienţi fiind testaţi şi diagnosticaţi la laboratoare private.

Pacienţii nou confirmaţi au vârste cuprinse între 21 şi 69 de ani şi au fost internaţi la Spitalul Municipal Râmnicu Sărat, la Spitalul Judeţean de Urgenţă Buzău, Spitalul ”Victor Babeş” din Bucureşti. Ancheta epidemiologică este în desfăşurare.

Potrivit Direcţiei de Sănătate Publică, situaţia epidemiologică la nivelul judeţului Buzău se prezintă astfel:  persoane confirmate pozitiv Covid-19 de la începutul pandemiei: 912, 550 persoane vindecate Covid-19 de la începutul pandemiei: 550.

Vă mai recomandăm şi:

VIDEO Accident groaznic surprins de camere în poarta unui post de poliţie. Maşina s-a dezmembrat pur şi simplu

Dr. Virgil Musta: „Respectaţi trei măsuri simple, vă rog! Probabil e mai greu de crezut acum pericolul care încă ne paşte”

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite