A fost reţinut buzoianul care a provocat un accident cu trei victime, între care şi o fetiţă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sursa IPJ Buzău
Sursa IPJ Buzău

Şoferul de 56 de ani, din Săpoca, Buzău, autorul accidentului de luni, 31 ianuarie, soldat cu trei victime, a fost reţinut pentru 24 de ore. Miercuri, 2 februarie, va fi prezentat procurorilor buzoieni în vederea aplicării unei măsuri preventive.

În ziua de 31 ianuarie, în jurul orei 16.00, a fost sesizată producerea unui accident rutier pe DJ 203K, în afara satului Măteşti, comuna Săpoca.

Este vorba despre o coliziune între două autoturisme conduse pe direcţia Beceni către Buzău. unul condus de un şofer de 57 de ani, din Săpoca, iar celălalt, condus de către o şoferiţă de 23 de ani, din Mărăcineni.

În urma testării cu aparatul etilotest, în cazul şoferului din Săpoca, a rezultat o alcoolemie de 0,41 mg/l alcool pur în aerul expirat. 

Şoferul a fost prezentat unei unităţi medicale pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.  

Accidentul s-a soldat cu rănirea şoferiţei şi a două pasagere ale acesteia, o femeie de 45 de ani şi o fată de 9 ani, ambele din Măteşti, care au fost transportate la spital pentru îngrijiri medicale. În cauză a fost întocmit dosar penal, iar poliţiştii continuă cercetările.

Vă recomandăm să mai citiţi: 

Comemorarea unui erou din Afganistan, umbrită de nemulţumirile familiei faţă de relaţia cu statul VIDEO 

Cuplurile din Buzău vor spune „da” într-un nou sediu al Stării Civile VIDEO

Buzău



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite