Ajunsă la spital după un accident, o tânără din Buzău a aflat că are COVID-19

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sursa I. Bunilă
Sursa I. Bunilă

O tănăra din Buzău a fost rănită uşor, joi noapte, într-un accident provocat de un şofer de 25 de ani, pe Calea Eroilor. În timp ce era supusă investigaţiilor medicale, victima a aflat că este infectată cu SARS-CoV-2, veste deloc pe placul pasagerilor aflaţi alături de ea în autoturismul avariat.

În maşina implicată în accidentul rutier din municipiul Buzău se aflau patru persoane: şoferul, tânăra rănită şi alţi doi pasageri.

Autoturismul cu volan pe dreapta a fost scăpat de sub control în timpul unei depăşiri, lovind puternic un gard din beton.

În urma impactului puternic, o fată de 27 de ani a fost rănită uşor la un picior, fiind transportată la Spitalul Judetean din Buzău pentru investigaţii.

Pacienta a aflat că rănile căpătate în accident nu au fost grave. A primit însă şi vestea că este infectată cu noul coronavirus, fiind sfătuită să fie transferată la Spitalul din Nehoiu pentru tratament de specialitate.

Pacienta a refuzat internarea şi a plecat acasă pe semnătură, precizând că se va trata singură în ambulatoriu.

Şoferul şi ceilalţi doi pasageri vor suferi şi ei de pe urma acestei descoperiri, trecând obligatoriu în izolare. Legea spune că cei vaccinaţi rămân în carantină cinci zile, pentru cei nevaccinaţi termenul fiind de zece zile.

Vă recomandăm să mai citiţi: 

Comemorarea unui erou din Afganistan, umbrită de nemulţumirile familiei faţă de relaţia cu statul VIDEO 

Cuplurile din Buzău vor spune „da” într-un nou sediu al Stării Civile VIDEO

BuzăuPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite