Doi tineri au scăpat cu răni minore după ce au fost striviţi între două camioane

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sursa IPJ Buzău
Sursa IPJ Buzău

O clipă de neatenţie a dus la producerea unui accident rutier, la Căldăruşanca, pe DN2 E85. O şoferiţă din Bucureşti, care mergea spre Buzău, nu a observat la timp o autoutilitară staţionată pe marginea şoselei. A lovit în plin vehiculul, pe care l-a împins în autoutilitara staţionată în faţă.

Doi bărbaţi care coborâseră din autoutilitare şi stăteau de vorbă lângă maşini au fost prinşi între maşinile implicate în carambol. 

Cei doi au fost răniţi, fiind transportaţi la spital pentru îngrijiri medicale.

Potrivit IPJ Buzău, a fost vorba de o coliziune între autoturismul condus, pe direcţia Bucureşti către Buzău, de către o şoferiţă în vârstă de 40 de ani, din Bucureşti şi alte două autoutilitare aflate pe partea carosabilă, înaintea maşinii sale, pe acelaşi sens de mers. 

Accidentul s-a soldat cu rănirea a două persoane care s-ar fi aflat pe partea carosabilă, între cele două autoutilitare, doi bărbaţi în vârstă de 29 de ani, ambii din Bucureşti. 

Persoanele rănite au fost preluate de ambulanţă pentru îngrijiri medicale. Potrivit reprezentanţilor Spitalului Judeţean Buzăui, victimele au suferit traumatisme minore. ”Cei doi tineri sunt constienţi, cooperanţi, în curs de investigatii”, a transmis biroul de presă al SJU Buzău.

În cauză se va întocmi dosar penal iar poliţiştii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

Vă recomandăm să mai citiţi: 

Comemorarea unui erou din Afganistan, umbrită de nemulţumirile familiei faţă de relaţia cu statul VIDEO 

Cuplurile din Buzău vor spune „da” într-un nou sediu al Stării Civile VIDEO

BuzăuPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite