VIDEO FOTO Intersecţia Bulevardului  Ferdinand cu Strada Avrig, inundată de o masivă avarie la reţeaua de apă. Mijloacele de transport ale STB, deviate

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O masivă avarie la magistrală apă a inundat carosabilul în zona intersecţiei Bulevardului  Ferdinand - Strada Avrig.

UPDATE Reprezentanţii Apa Nova au transmis că se lucrează pentru remedierea unei avarii la reţeaua de distribuţie a apei potabile de pe bulevardul Ferdinand nr 118, Sector 2.

Echipele au intervenit în regim de urgenţă în jurul orei 11:50, fiind luate toate măsurile pentru închiderea tronsonului afectat. Locuitorii din zonă nu sunt afectaţi de lucrările aflate în desfăşurare, alimentarea cu apă potabilă şi preluarea apelor menajere menţinându-se permanent, spun reprezentanţii Apa Nova.

"Echipele operaţionale lucrează pentru rezolvarea rapidă a lucrării, iar refacerea carosabilului se va face imediat după remedierea avariei. Este posibil să apară o uşoară creştere a tulburimii apei la branşamentele locuitorilor din arealul delimitat de străzile sos. Pantelimon, str. Chiristigiilor şi sos. Mihai Bravu", mai spun aceştia.

Compania estimează finalizarea întregii operaţiuni de intervenţie în jurul orei 20:00 şi îşi cere scuze pentru disconfortul creat bucureştenilor.

UPDATE: STB a reluat circulaţia în zonă doar cu autobuze.

UPDATE Circulaţia mijloacelor de transport ale Societăţii de Transport Bucureşti a fost restricţionată în zonă

                                  **********************

Autorităţile au aplicat deviere pe Bd. Ferdinand, pe ambele sensuri, între Şoseaua. Mihai Bravu şi Strada Avrig, iar şoferii sunt sfătuiţi să circule cu prudenţă, să păstreze o distanţă suficientă pentru a putea frâna în condiţii de siguranţă şi să respecte semnalele poliţiştilor rutieri.

Imagine indisponibilă
București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite