Un tânăr aducea droguri din Statele Unite prin intermediul unei companii de curierat

0
Publicat:

Un tânăr în vârstă de 22 de ani, cu domiciliul în București, este cercetat penal pentru introducerea ilegală de droguri în țară, procurate din Statele Unite și transportate prin intermediul unei firme de curierat. 

Droguri
Un tânăr bucureștean de 22 de ani a fost prins traficând droguri. Foto: DIICOT Poliția Română

Procurorii DIICOT au descoperit o schemă de trafic de droguri, prin care un tânăr de 22 de ani aducea cannabis din SUA și îl distribuia în România cu ajutorul serviciilor de curierat. Acesta a fost găsit cu peste 2,3 kilograme canabis (drog de risc), destinat comercializării. 

Ancheta a scos la iveală faptul că tânărul de 22 de ani nu acționa singur, ci era susținut de alți doi complici, printre care unul minor. 

Între lunile iunie și septembrie, un tânăr în vârstă de 18 ani a desfășurat o activitate infracțională constând în deținerea și vânzarea repetată de canabis, obținând sume de bani cuprinse între 200 și 500 de lei pentru fiecare tranzacție. 

Pe parcursul unei perioade îndelungate, un tânăr în vârstă de 24 de ani a desfășurat o activitate infracțională constând în procurarea, deținerea și vânzarea de canabis către consumatori din București. 

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite