Un tânăr a fost prins de poliţişti după ce a furat două maşini. Urmărire ca-n filme prin Bucureşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Poliţiştii din Bucureşti au prins un hoţ care furase două maşini Foto Poliţia Capitalei
Poliţiştii din Bucureşti au prins un hoţ care furase două maşini Foto Poliţia Capitalei

Un bărbat de 22 de ani a fost prins vineri-seară de poliţişti după o urmărire ca-n filme prin Bucureşti. Tânărul furase două maşini şi amenţinţase cu cuţitul o persoană.

Poliţiştii de la Secţia 20 Poliţie au observat vineri seara, aproape de miezul nopţii un accident între două autoturisme, în apropierea unui complex comercial din Sectorul 6, potrivit unui comunicat al Poliţiei Capitalei.

Cei doi şoferi implicaţi au coborât din maşină, moment în care unul dintre aceştia s-a urcat în cealaltă maşină şi a fugit de la faţa locului.

Poliţiştii au pornit în urmărirea maşinii şi au cerut şi sprijinul altor echipaje. În cele din urmă, maşina urmărită a fost oprită pe o stradă din Sectorul 6, iar şoferul, un bărbat de 22 de ani, imobilizat şi dus la secţia de poliţie.

„Din primele date s-a stabilit că bărbatul ar fi sustras primul autoturism pe care îl conducea la momentul producerii accidentului din municipiul Curtea de Argeş, după ce ar fi ameninţat o altă persoană cu un cuţit”, au anunţat reprezentanţii Poliţiei Capitalei.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite