Un bărbat a provocat panică în Bârlad. A distrus parbrizele a mai multor maşini şi s-a apucat apoi de furat

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Suspectul de distrugere şi furt FOTO IPJ Vaslui
Suspectul de distrugere şi furt FOTO IPJ Vaslui

Poliţiştii au reţinut un bărbat în vârstă de 45 de ani, din municipiul Bârlad, suspectat de comiterea mai multor fapte de distrugere şi furt calificat. Din motive ce urmează să fie lămurite, bârlădeanul a distrus parbrizele mai multor maşini.

Anchetatorii au stabilit că, în noaptea de 9 spre 10 iunie, un bărbat în vârstă de 45 de ani, din municipiul Bârlad, a distrus mai multe parbrize şi lunete ale unor autoturisme şi a sustras o plăcuţă cu numărul de înmatriculare de la un autoturism.

„Bărbatul ar fi distrus parbrizele a două autoturisme aflate într-o curte, de pe strada Gheorghe Iamandi, parbrizul unui autoturism aflat pe strada 1 Decembrie, luneta unui autoturism aflat pe strada Gheorghe Iamandi şi luneta unui autoturism aflat pe strada Vasile Lupu, din municipiul Bârlad”, au precizat reprezentanţii IPJ Vaslui.

De la un alt autoturism aflat pe aceeaşi stradă (strada Vasile Lupu), bărbatul de 45 de ani a sustras o plăcuţă cu numărul de înmatriculare. 

Pe 27 iunie, poliţiştii l-au reţinut pentru 24 de ore pe suspectul de distrugere şi furt, urmând ca marţi, 28 iunie, să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad cu propunerea luării unei măsuri preventive.

Vă mai recomandăm să citiţi şi:

Pedeapsa primită de poliţistul din Vaslui care a împuşcat în cap un şofer fugar. Daune record pentru familia victimei

Poliţişti ameninţaţi de un recidivist, prieten cu un şofer suspectat că a condus băut. „Vă tai până fac baltă de sânge”

VasluiPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite