Imagini cu tinerii care au vandalizat 17 mașini de pe o stradă din Galați. Ei sunt cercetați și pentru furt auto VIDEO

0
Publicat:

Au fost prinși cei doi tineri care au distrus anvelopele de la 17 mașini parcate pe o stradă din Galați și le-au stropit cu vopsea neagră. Ei sunt cercetați pentru 17 acte de distrugere, trei furturi din auto și o tentativă de furt calificat.

Potrivit IPJ Galați, sâmbătă, 2 decembrie 2023, în jurul orei 9.30, un echipaj de poliție din cadrul Secția 3 Poliție Galați, a constatat că pe strada Oltului, în tronsonul de drum cuprins între strada Doctor Petru Groza și strada Barboși, 17 autoturisme parcate pe ambele sensuri de mers prezintă distrugeri. 

O parte dintre mașini aveau anvelopele distruse prin înțepare, iar elementele de caroserie au fost stropite cu vopsea de culoare neagră.  

În urma cercetărilor efectuate de către polițiștii din cadrul Secției 3 Politie Galați cu sprijinul polițiștilor din cadrul Poliției Municipiului Galați de la Biroul Investigații Criminale, precum și de la Secția 1 și 2 Poliție, au fost identificate și depistate persoanele bănuite de comiterea faptelor menționate anterior.

Este vorba despre doi tineri, cu vârstele de 19, respectiv 21 de ani, ambii cu domiciliul în municipiul Tecuci.

Mașini vandalizate în Galați FOTO: IPJ Galați
Mașini vandalizate în Galați FOTO: IPJ Galați

„S-a stabilit faptul că, în noaptea de 01/02 decembrie 2023, bănuiții ar fi comis mai multe fapte, după cum urmează: 17 fapte de distrugere auto (anvelope tăiate/înțepate, precum și stropirea unor elemente de caroserie cu vopsea), patru fapte furt din auto și o tentativa furt dintr-o societate comercială, iar până în prezent au fost identificate 21 de părți vătămate. Prejudiciul urmează a fi stabilit ulterior”, a transmis Poliția Galați.

După administrarea materialului probator în care a fost extinsă urmărirea penală și pentru infracțiunile de furt calificat și tentativă de furt, polițiștii au luat măsura reținerii pentru 24 de ore a celor doi tineri.

În cursul zilei de 3 decembrie 2023, ei vor fi prezentați la Parchetul de pe lângă Judecătoria Galați, în vederea luării unei măsuri preventive

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite