Un bărbat a fost înjunghiat în abdomen, în fața unui magazin din Capitală. Procurorii nu au stabilit motivul agresiunii

0
Publicat:

Un bărbat a fost înjunghiat de două ori cu cuțitul în zona abdomenului de un individ, în sectorul 6 al Capitalei. Atacatorul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. Procurorii nu au stabilit motivul agresiunii, însă ambii bărbați ar fi fost băuți.

Bărbat înjunghiat în fața uni magazin din Capitală FOTO: ARHIVA
Bărbat înjunghiat în fața uni magazin din Capitală FOTO: ARHIVA

„La data de 06.07.2024, procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul București au pus în mișcare acțiunea penală împotriva unui inculpat (un bărbat în vârstă de 47 de ani), cercetat pentru săvârșirea infracțiunilor de tentativă de omor și tulburare a ordinii și liniștii publice”, a transmis Parchetul de pe lângă Tribunalul București, într-un comunicat de presă.

Potrivit procurorilor, la data de 5 iulie, în jurul orei 22.38, în timp ce se afla în fața unui magazin din București, Sector 6, inculpatul a înjunghiat de două ori cu cuțitul în zona abdomenului, un bărbat în vârstă de 57 de ani, provocându-i plăgi înjunghiate torace-anterior și plăgi înjunghiate eviscerate în zona abdomenului superior. Victima a fost salvată de intervenția echipajelor medicale de urgență.

„Agresiunile au fost exercitate în public, de față fiind mai multe persoane cărora le-au fost insuflate sentimente de teamă, revoltă și insecuritate, fiind astfel tulburată ordinea și liniștea publică”, au precizat anchetatorii.

Până în prezent ancheta nu a stabilit motivul agresiunii, inculpatul refuzând să ofere un motiv plauzibil. Totuși, s-a stabilit că și inculpatul și victima erau sub influența alcoolului, precizează comunicatul de presă.

Față de inculpat a fost luată măsura reținerii pentru o perioadă de 24 de ore.

Ulterior, judecătorul de drepturi și libertăți de la Tribunalul București a dispus arestarea sa preventivă pentru o perioadă de 30 de zile.

Cercetările sunt continuate de către Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Direcția Generală de Poliție a Municipiului București – Serviciul Omoruri.

BucureștiPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite