Detalii noi privind atacul sângeros de la un supermarket din Arad. Înainte de a înjunghia victima, agresorul a împușcat-o

0
Publicat:

Noi detalii apar în cazul evenimentului nefericit din parcarea unui supermarket, din zona 300 a cartierului Micălaca, din județul Arad. Victima a fost și împușcată.

Momentul în care agresorul este imobilizat de poliție FOTO captură video Facebook Arad
Momentul în care agresorul este imobilizat de poliție FOTO captură video Facebook Arad

Noi detalii apar în cazul evenimentului nefericit din parcarea unui supermarket din zona 300 a cartierului Micălaca din județul Arad.  

Bărbatul care se zbate între viață și moarte la spital a fost și împușcat, nu doar înjunghiat.

Agresorul a folosit pistolul pe care îl avea asupra sa și înainte de a-l înjunghia l-a împușcat în cap. Totul s-a petrecut în mașina în care victima și soția agresorului se aflau împreună. Se pare că cei doi aveaudemult o poveste de dragoste, iar soțul gelos a încercat să se răzbune.

Acesta a tras cu pistolul în bărbatul de 55 de ani, nimerindu-l în cap. Apoi a luat șurubelnița și l-a înjunghiat în gât. Mai mult de atât soțul și-a bătut și soția care a ajuns la UPU, dar care este înafara oricărui pericol. Victima împușcată și injunghiată se află în stare gravă pe secția Terapie Intensivă.

Bărbatul a ajuns la spital în stare gravă, s-a intervenit chirurgical pentru plăgile din zona feței și a gâtului, iar în momentul de față este intubat pe Terapie Intensivă”, a declarat Simina Roz, purtător de cuvânt al Spitalului Clinic Județean Arad.  

În cursul zilei de joi, 21 septembrie 2023, când s-a petrecut fapta, reprezentanții IPJ au declarat:

„La data de 21 septembrie 2023 în jurul orei 15.18, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale au fost sesizați despre un scandal, în parcarea unui supermarket din municipiu, unde un bărbat ar fi fost înțepat în zona gâtului cu un obiect ascuțit, iar o femeie ar fi fost agresată fizic. Victimele au fost transportate la spital, în vederea acordării de îngrijiri medicale”.

AradPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite