Primul weekend cu „Străzi Deschise” din 2024, în Capitală. Nicușor Dan: De săptămâna viitoare, cel mai mare eveniment out-door va avea loc și în sectoare”,

0
Publicat:

Primarul General al Capitalei, Nicușor Dan, a anunțat cu entuziasm pe pagina sa de Facebook, noua ediție a unui eveniment de amploare, care promite să anime străzile orașului. Proiectul „Străzi Deschise - Promenadă Urbană”, își propune să ofere locuitorilor Capitalei și nu numai, ocazia de a se bucura de activități culturale gratuite și de a-și petrece mai mult timp în aer liber.

Primul weekend de „Străzi Deschise - Promenadă Urbană” FOTO Facebook/ Nicușor Dan
Primul weekend de „Străzi Deschise - Promenadă Urbană” FOTO Facebook/ Nicușor Dan

Așa cum ne-am obișnuit din anii trecuți, odată cu vremea frumoasă Calea Victoriei devine pietonală, pe timp de weekend. Cu un program variat și captivant, „Străzi Deschise - Promenadă Urbană” promite un adevărat spectacol în centrul orașului.

Străzile se vor deschide și în sectoare

Edilul a mai venit însă cu o surpriză. El a anunțat că, de săptămâna viitoare, proiectul urmează să se extindă și în alte sectoare ale orașului. Momentan, nu au fost menționate celelalte zone.

„Vă invit să vă plimbați pe Calea Victoriei. De săptămâna viitoare, cel mai mare eveniment out-door va avea loc și în sectoare”, a scris Nicușor Dan, pe pagina sa de Facebook.

Evenimentele din acest weekend

Dincolo de plimbările relaxante pe Calea Victoriei, evenimentul va găzdui și spectacole captivante. În după-amiaza se sâmbătă, între orele 17:00 și 18:00, locuitorii sunt invitați să se bucure de o paradă a personajelor din spectacolele Operei Comice pentru Copii, care va avea loc în Piața Revoluției.

FOTO Facebook/ Nicușor Dan
FOTO Facebook/ Nicușor Dan

Pentru cei pasionați de muzică și atmosferă vibrantă, programul din ambele zile include și concerte live. În zona Cercul Militar - Piața Revoluției și pe trotuarul Muzeului Național de Artă al României, vor avea loc spectacole cu toboșari și concerte ale trupei Acoustic Boyz, între orele 17:00 și 19:00.

Evenimentul reprezintă o oportunitate minunată, atât pentru bucureșteni, cât și pentru turiști să se bucure de frumusețea orașului și de atmosfera culturală vibrantă pe care Bucureștiul o oferă.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite