Tânăr înjunghiat de doi indivizi după o șicanare în trafic

0
Publicat:

Un tânăr de 22 de ani a fost înjunghiat și agresat fizic cu un baston telescopic în urma unor șicanări în trafic în orașul Voluntari. Victima a fost transportată la spital, iar agresorii au fost reținuți și arestați preventiv pentru tentativă de omor.

Bărbați arestați pentru tentativă de omor / Foto: Arhivă
Bărbați arestați pentru tentativă de omor / Foto: Arhivă

„La data de 12 februarie a.c., în jurul orei 16:16, polițiștii orașului Voluntari au fost sesizați prin apel 112, de către o femeie, cu privire la faptul că, la aceeași dată, în jurul orei 16:10, pe fondul unor șicanari în trafic, prietenul său a fost agresat fizic, de către 2 bărbați”, a transmis Poliția.

În urma sesizării,  polițiștii orașului Voluntari și ai Serviciului de Investigații Criminale Ilfov, împreună cu procurorul criminalist, s-au deplasat în zona indicată de apelantă, unde aceasta se afla împreună cu victima. Agresorii fugiseră de la fața locului.

„În urma activităților investigativ- operative, organele de urmărire penală i-au identificat și depistat pe cei 2 bărbați, bănuiti de comiterea faptei sesizate. În fapt, la data de 12 februarie a.c., în jurul orei 16:16, pe Bulevardul Voluntari din orașul Voluntari, pe sensul de mers către București, pe fondul unor șicanări în trafic și unor discuții contradictorii, 2 bărbati, în vârstă de 19 și 21 de ani, au exercitat acte de violență fizică asupra persoanei vătămate, unul dintre ei aplicându-i victimei mai multe lovituri, cu un obiect tăietor- înțepător, iar celălalt lovind-o pe aceasta de mai multe ori, cu un baston telescopic”, mai transmite Poliția.

Luni, cei doi au fost reținuți pentru 24 de ore. La aceeași dată, bărbații au fost prezentați Tribunalului Ilfov, iar judecătorul de drepturi și libertăți a dispus arestarea preventivă față de aceștia, pentru 30 de zile.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite