Bărbatul care a dat foc mașinii în care și-a încuiat iubita, reținut. Agresorul este cântăreț de manele

0
Publicat:

Un cântăreț de manele și-a închis iubita în portbagaj, a dat foc mașinii și apoi a abandonat-o pe un teren viran. Acesta a fost prins și reținut pentru 24 de ore.

Cântărețul de manele este acuzat de tentativă de omor Foto: Facebook
Cântărețul de manele este acuzat de tentativă de omor Foto: Facebook

Femeia se afla închisă în portbagajul mașinii la volanul căreia se afla cântărețul de manele. Aceasta a reușit să sune la 112 și să transmită localizarea. Polițiștii au reușit să ajungă la timp și să o salveze. Autoturismul a fost oprit de agresor pe un loc viran, după care acesta i-a dat foc. Norocul femeii a fost că polițiștii au reușit să ajungă în doar zece minute și să o scoată la timp din mașina, care începuse să ardă.

Bărbatul a fost identificat și capturat de polițiști, după care a fost reținut pentru 24 de ore, urmând ca marți, 7 februarie să fie prezentat instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă.

Mașina în care era sechestrată se afla în mișcare

Cei doi au fost văzuți certându-se în fața unui hotel din Sectorul 3 al Capitalei. Aceștia ar fi ajuns în locul respectiv cu mașina femeii, deaorece bărbatul consumase alcool. La un moment dat, acesta și-a lovit iubita apoi au urcat amândoi în mașină, de data aceasta el la volan.

Pe drum ar fi oprit mașina și și-a forțat partenera să intre în portbagaj. Ionela a reușit să sune de două ori la 112, prima oară la ora 4 și 40 de minute dimineața.

În primul apel, operatorul STS a auzit pe fundal o situație conflictuală și a alertat imediat poliția. Operatorul STS i-a transmis un SMS cu un link pe care să-l acceseze pentru a putea transmite către sistemul 112 coordonatele geografice ale telefonului de pe care a sunat. Deoarece mașina în care era sechestrată se afla în mișcare, coordonatele geografice au fost transmise în timp real, iar operatorul STS s-a asigurat că aceste date sunt recepționate și de dispeceratul poliției”, a spus Cătălin Chirică, purtător de cuvânt al STS.

Acuzat de tentativă de omor

Cântărețul de manele din București a dus mașina pe un câmp izolat din Sectorul 3, unde i-a dat foc și a plecat, lăsându-și iubita în agonie.

Un echipaj format din trei polițiști au găsiut mașina după doar 10 minute. „Colegul meu a văzut mașina, a scos lanterna și ne-am dus în fața portierei stânga, eu și cu colegul meu. Am bătut în geam, «Poliția!», dar nu a răspuns nimeni. Deodată a ieșit fum. Se auzea din spate ceva din portbagaj. «Sunt aici!», s-a auzit o voce și ne-am dus repede la portbagaj, am extras pe doamna, după care am luat stingătorul și am aplicat la stingerea incendiului”, a precizat agentul Ion Adelin Vlădaia, de la Brigada Rutieră.

Femeia era șocată de cele întâmplate, a spus agent principal Ionuț Tălăiban: „Era în stare de șoc. A spus ceva de genul «Scoteți-mă de aici, mor!».

Bărbatul este cercetat acum de polițiștii de la Omoruri și procurorii Tribunalului București pentru tentativă de omor.

BucureștiPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite