Supectul în cazul jandarmului înjunghiat în Sectorul 6 a fost arestat. Imaginile incidentului violent

0
Publicat:

Suspectul reţinut duminică de poliţişti sub acuzaţia că a înjunghiat un jandarm într-o stație de tramvai din Sectorul 6 din Capitală a primit mandat de arestare pentru 30 de zile.

Bărbatul care l-a înjunghiat pe jandarm a fost arestat pentru 30 de zile. Foto arhivă
Bărbatul care l-a înjunghiat pe jandarm a fost arestat pentru 30 de zile. Foto arhivă

În urma unui conflict spontan izbucnit duminică într-o stație de tramvai din Sectorul 6, un jandarm aflat în afara serviciului a fost înjunghiat în zona coapsei şi a toracelui de către un bărbat, care apoi s-a făcut nevăzut.

Imediat după raportarea incidentului la numărul unic 112, în timp ce victima a fost preluată de un echipaj medical şi transportată la spital pentru îngrijiri, poliţiştii au demarat o anchetă pentru identificarea şi reţinerea agresorului. În aceeaşi seară, Poliţia Capitalei a anunţat că a reţinut şi urmează să fie audiat un bărbat în vârstă de 35 de ani.

„În urma activităţilor desfăşurate, poliţiştii Secţiei 21 au depistat şi identificat un bărbat, în vârstă de 35 de ani, bănuit de comiterea faptei. Acesta a fost condus la sediul subunităţii, în vederea audierii, faţă de acesta urmând a fi luate măsurile legale care se impun”, a transmis duminică Poliţia Capitalei.

Luni, pe numele agresorului magistraţii au eliberat un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite