Un șofer de TIR turc, beat și nervos, a atacat cu cuțitul un polițist de frontieră în vama Siret

0
Publicat:

Un șofer de TIR în stare de ebrietate a atacat cu un cuțit un polițist din vama Siret. Bărbatul este acum cercetat pentru ultraj și conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice, transmite Agerpres.

Vama Siret FOTO Arhivă
Vama Siret FOTO Arhivă

Incidentul a avut loc sâmbătă, 22 iunie, în jurul orei 23.30. Șoferul unui automarfar, un cetățean turc în vârstă de 55 de ani, a încercat să depășească o coloană de camioane care așteptau să treacă granița. 

Polițistul de frontieră a intervenit imediar și a încercat să îl oprească pe șofer. În acel moment, bărbatul aflat la volanul TIR-ului s-a enervat, a coborât din vehicul și a încercat să îl atace pe polițist cu un cuțit.

În cele din urmă, șoferul agresiv a fost imobilizat și încătușat. El a fost testat pentru alcoolemie de către un echipaj al Poliției Rutiere, care a venit la fața locului, iar rezultatul testului efectuat a arătat o cantitate de 0,86 mg/l în aerul expirat. 

Ulterior, acesta a fost condus de către echipajul Poliției Rutiere la un spital din Siret pentru recoltarea probelor biologice.

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite