Șoferul autobuzului din București care a omorât un pieton va fi cercetat în libertate

0
Publicat:

Șoferul de autobuz din București, care a accidentat mortal un pieton și și-a continuat drumul, va fi cercetat în libertate pentru ucidere din culpă și părăsirea locului accidentului.

Șoferul care a omorât un pieton, cercetat în libertate / Foto: Arhivă
Șoferul care a omorât un pieton, cercetat în libertate / Foto: Arhivă

Potrivit anchetei, șoferul ar fi declarat că nu și-a dat seama că a lovit pe cineva. Acesta a mers în jur de 10 km până ce a fost oprit de poliție. Au fost găsite urme de sânge pe un cauciuc al autobuzului.

Bărbatul a fost testat pentru consum de alcool sau droguri, iar rezultatele au fost negative.  El a fost dus la Institutul de Medicină Legală pentru a-i fi prelevate probe biologice, iar în prezent, sunt așteptate rezultatele, notează Digi24.  

Potrivit sursei citate, pietonul s-ar fi aflat pe trotuar și s-ar fi dezechilibrat sau s-ar fi împiedicat și ar fi căzut în fața autobuzului înainte ca acesta să se pună în mișcare.

Șoferul, în vârstă de 45 de ani, este unul cu experiență în cadrul STB, fiind angajat din anul 1995 în companie. Ultimul liber avut a fost sâmbătă, 15 aprilie, iar ultima viză medicală a fost obținută pe 4 aprilie.

Un pieton din București a fost lovit mortal duminică dimineața, de un autobuz al liniei 335 a STB. Potrivit informațiilor furnziate de directorul STB, Adrian Criț, accidentul a avut loc pe Bulevardul Nicolae Grigorescu, în dreptul stației Brâncuși a liniei STB 335, pe sensul spre Băneasa. Autobuzul implicat în accident este un Otokar articulat, lung de 18 metri. Șoferul a fost oprit de polițiști abia la Piața Charles de Gaulle.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite