Programul Metrorex și STB de Revelion

0
Publicat:

Metroul, autobuzele și tramvaiele vor circula la un interval de 10-20 de minute, în noaptea de Revelion, anunţă companiile bucureştene de transport. Cei care vor petrece în aer liber nu au de ce să-și facă probleme.

Metroul circulă toată noaptea în București
Metroul circulă toată noaptea în București

"Anul acesta nu ai cum să ratezi petrecerea de Revelion. Călătorești sigur, ieftin și rapid. Cu metroul prinzi distracția în noaptea dintre ani, trenurile circulând la un interval de 10 minute între orele 23:00 - 01:00 și de 20 minute între orele 01:00- 05:00, pe toate magistralele de metrou. La mulți ani și un An Nou fericit!", a transmis Metrorex, comform antena3.ro.

Pe 31 decembrie, 1 și 2 ianuarie, autobuzele vor circula la un interval de 10-20 de minute.

"În toată perioada 25.12.2022 – 02.01.2023, autobuzele celor 21 de linii cu program consacrat de noapte și cele ale liniei 783 vor asigura serviciul de transport pe timp de noapte după programul normal”, a transmis Societatea de Transport București.

Începȃnd de vineri, 30.12.2022, autobuzele liniei 223 vor efectua opriri suplimentare pe sensul spre terminalul „Universitatea Creștină Dimitrie Cantemir”, în noua stație „Pasarelă‟, situată pe Splaiul Unirii, între stațiile „Șoseaua de Centură” și „Nicolae Teclu”, potrivit STB.

Noua stație este gata

Noua stație de metrou „Tudor Arghezi”, de pe magistrala M2, este gata. Trenurile ar putea circula până la această stație începând cu jumătatea anului viitor.

„Tudor Arghezi, stația de metrou pe care comunitatea Sectorului 4 a construit-o pe Șoseaua Berceni, în prelungirea magistralei M2, este finalizată și urmează să intre în procedură de recepție și de efectuare a probelor, pentru ca, ulterior, să fie dată în folosință călătorilor”, informează PS4.

„Ulterior, după recepția finală a lucrărilor, Metrorex va face toate probele pentru ca, la jumătatea anului viitor, să putem circula cu metroul până la stația Tudor Arghezi”, a precizat edilul Sectorului 4.

Stația are o suprafață desfășurată de 15.100 mp și va fi supraterană, însemnând o clădire cu subsol, parter şi două etaje şi va avea şase zone pietonale, două dintre acestea vor fi situate pe partea opusă a Şoselei Berceni, fiind asigurată legătura printr-un pasaj pietonal subteran.

București



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite