Starea victimelor accidentului de la Pasajul Unirii. 13 persoane încă sunt internate

0
Publicat:
Ultima actualizare:

13 persoane sunt încă internate în Capitală, în urma accidentului grav care s-a produs vineri, 23 decembrie, la Pasajul Unirii din București, când un autocar cu persoane de cetățenie greacă a intrat în pasarelă.

Accident Pasajul Unirii. FOTO George Călin Inquam Photos
Accident Pasajul Unirii. FOTO George Călin Inquam Photos

În spitalele din București sunt internate sâmbătă seara 13 victime ale accidentului care a avut loc ieri la intrarea în Pasajul Unirii. Toți pacienții sunt stabili și conștienți.

Femeia internată în secția de Terapie Intensivă de la Spitalul Floreasca a fost detubată, este conștientă și a comunicat cu familia. În urma evaluărilor făcute de medici, s-a decis că 4 dintre cei 13 pacienți vor fi externați în cursul zilei de mâine, transmite Ministerul Sănătății, într-un comunicat. 

Un grav accident rutier a avut loc la pasajul Unirii după ce un autocar cu persoane de cetățenie greacă a intrat în pasarelă în timp ce circula pe sensul dinspre Tineretului spre Unirii. O persoană a murit în urma accidentului. 

24 dintre cei 47 de pasageri erau din Larissa, 17 din Salonic și restul din Volos, de unde a pornit autocarul spre România. Se aflau la doar câteva minute distanță de destinația finală pentru vacanța de Crăciun.

Sora bărbatului de 55 de ani care a murit îl contactase pe acesta cu puțin timp înainte de incidentul fatal.

Nefericitul bărbat de 55 de ani lucra de mulți ani la o firmă de construcții din România. La întoarcerea sa în Larissa, a vrut să facă o excursie de Crăciun ca un cadou pentru soția sa, care este acum spitalizată cu răni.

„Am luat legătura cu nora mea vineri la ora 13.10 și mi-a spus: suntem pe cale să ajungem la hotel (...) Am aflat complet întâmplător de la un prieten de-al meu. Nora mea a fost devastată, nu știa de fratele meu. Iar cei de la birou nu ne-au sunat niciodată pentru nimic", spune sora victimei, Vaso Hlopțoiu.

Evenimente



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite