„Nu mi-e frică de tine! Hai să ne omorâm!” Șeful ANPC, la un pas să fie linșat de un vânzător într-o piață volantă

0
Publicat:

Scandal monstru într-o piață volantă din București! Aflat într-un control fulger, care îi viza pe comercianții de produse tradiționale românești, Președintele ANPC Horia Constantinescu a fost la un pas să fie linșat.

Scandalul din piața volantă a fost aplanat de Poliție. Sursa: captură foto/Facebook
Scandalul din piața volantă a fost aplanat de Poliție. Sursa: captură foto/Facebook

Șeful ANPC a fost agresat verbal de un vânzător care, prins cu mâța-n sac, și-a ieșit din minți și aproape că a sărit la bătaie. 

Incidentul, care a avut loc în piața volantă din fața Academiei Militare, a fost filmat de Horia Constantinescu, iar imaginile au fost urcate apoi pe pagina de Facebook a acestuia. 

Atenție la produsele tradiționale! Nu toate sunt și autentice. Sursa foto: arhivă
Atenție la produsele tradiționale! Nu toate sunt și autentice. Sursa foto: arhivă

„Nu mi-e frică de tine! Hai să ne omorâm!”

Scandalul a început în momentul în care inspectorii aflați în control au cerut comercianților dovada că produsele pe care le vând sunt tradiționale. Cei mai mulți nu au putut face dovada. Printre aceștia și un bărbat care a început să-l amenințe pe Constantinescu. 

„Nu mi-e frică măi frate de tine, ești nebun? Nu mi-e frică, hai să ne omorâm! Mă duc la pușcărie, nu mi-e frică de tine. Sunt un nebun al Bucureștiului. (…) Eu fac nenorociri!”, a strigat bărbatul din ce în ce mai agresiv. 

Inspectorii ANPC sosiți în controlo nu s-au lăsat intimidați și au aplicat mai multe amenzi. Cât despre bărbatul agresiv, acesta a trebuit să-și explice comportamentul în fața polițiștilor care au ajuns și ei la fața locului. 

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite