Noi autobuze electrice circulă pe linia 368 a STB. Anunțul lui Nicușor Dan

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Primarul Capitalei, Nicușor Dan, a anunțat că începând cu data de 1 martie, șase autobuze electrice vor fi introduse pe linia 368, care circulă spre cartierul Drumul Taberei. Această mișcare reprezintă un pas semnificativ către un oraș mai ecologic și mai modern.

Autobuz electric de pe linia 368 FOTO Facebook/ Nicușor Dan
Autobuz electric de pe linia 368 FOTO Facebook/ Nicușor Dan

Linia 368 are un traseu important, conectând cartierul Drumul Taberei cu Academia Militară, Podul Eroilor și Parcul Cișmigiu, având Piața Romană ca punct de întoarcere. Prin adăugarea autobuzelor electrice pe această rută, se va îmbunătăți calitatea aerului și se va reduce emisiile de carbon, contribuind astfel la un mediu mai curat și mai sănătos pentru locuitorii orașului.

„Începând de la 1 martie, 6 autobuze electrice circulă și pe linia 368. Traseul deservește o parte importantă din cartierul Drumul Taberei – cu plecare de la Valea Oltului - și se îndreaptă către Academia Militară, Pod Eroilor și Parcul Cișmigiu, având ca punct de întoarcere Piaţa Romană”, a scris Nicușor Dan, pe pagina sa de Facebook.

El a mai adăugat că această inițiativă vine în completarea introducerii autobuzelor electrice pe liniile 311, 330 și 335.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite