Modul inedit în care un polițist a imobilizat un șofer fără permis, care conducea o mașină cu numere false VIDEO

0
Publicat:

Un tânăr din București, care a refuzat să oprească mașina la semnalul polițiștilor, a fost scos cu forța din autoturism, după ce a fost blocat în trafic. Scena s-a întâmplat în Sectorul 5, În apropiere de Piața Rahova.

Imaginile de pe rețeaua de socializare Tik Tok arată cum unul dintre polițiști s-a urcat pe mașină, în timp ce altul l-a scos pe șofer din autoturism, potrivit Aktual24. De altfel, polițiștii au folosit arma pentru a-l soma pe șofer să coboare. Videoclipul a devenit viral în mediul online și a strâns sute de comentarii.  

În urma apariției imaginilor pe rețelele de socializare, Brigada Rutieră a făcut următoarele precizări : „La data de 07 ianuarie a.c., polițiști din cadrul DGPMB – Brigada Rutieră, aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu, au efectuat semnal regulamentar de oprire unui conducător al unui autovehicul care se deplasa pe o stradă din sectorul 5. 

Conducătorul autovehiculului nu s-a conformat semnalului efectuat și a continuat deplasarea către Piața Rahova, încercând să se sustragă controlului. În acest context, polițiștii au procedat la urmărirea autoturismului pe mai multe străzi, reușind blocarea acestuia, extragerea conducătorului auto și imobilizarea acestuia, prin utilizarea mijloacelor din dotare și a forței”. 

Conducătorul auto avea permisul suspendat, iar verificările în baza de date a Poliției au arătat că mașina pe care o conducea nu era  inmatriculată, iar numerele folosite erau false . 

În acest context, conducătorul auto a fost condus la sediul Brigăzii Rutiere unde se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor contra siguranței circulației pe drumurile publice de conducere a unui vehicul neinmatriculat sau înregistrat în circulație, conducerea unui vehicul cu numere false de înmatriculare, respectiv conducerea unui vehicul având dreptul de a conduce suspendat, fapte prevăzute și pedepsite de art. 334 alin. 1 și 2, respectiv art. 335 alin. 2 din Codul Penal”, se adaugă in comunicatul Politiei Capitalei. 

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite